Asiakasesimerkki

Satucon houkuttelee uusia työntekijäosakkaita laadukkaan esitteen avulla

Uusia työntekijöitä etsittäessä on tärkeää pystyä jakamaan kaikki oleellinen tieto tarkoitukseen sopivalla tavalla. Tämän tavoitteen edistämiseksi Satucon jatkoi yhteistyötä JS Suomen kanssa.

Päivitetty viestintäpaketti takaa laadukkaan viestinnän sekä informaation ajankohtaisuuden jatkossa, ja auttaa siten tavoittamaan tehokkaasti potentiaalisia työntekijäosakkaita.

Yritys
Satucon Oy
Nettisivut
satucon.fi
Viestintäpaketti
ProPaper – Interaktiivinen esite ja painettu esite
Julkaisupäivä
Tammikuu 2024
Valitut liikekumppanit
Titanium Rahastoyhtiö Oy, LähiTapiola Savo

Työskentelykanava erikoislääkäreille

Satucon on erikoislääkäriyhteisö, joka mahdollistaa lääkäreille yrittäjämäisen toiminnan turvallisesti, tehokkaasti ja helposti. Yhtiöllä ei ole omia lääkäriasemia, vaan Satuconin osakaslääkärit vastaanottavat yksityisen ja julkisen sektorin eri toimipisteissä. Lisäksi Satucon tekee lääketutkimusta ja järjestää koulutusta.

Satucon on perustettu alun perin vuonna 1986 ja työllistää tällä hetkellä 127 henkilöä. Toimintaa ohjaavat Satucon Oy:n perusarvot, jotka ovat ihmisarvon kunnioitus, yhteisöllisyys, avoimuus, rehellisyys ja tuloksellisuus.

Osakaslääkäriverkon vahvistaminen

Satuconin tarkoituksena on jo aikaisemmin ollut suunnata verkkosivujaan ja muuta markkinointiaan tulevia osakkaita ajatellen. Käytännössä se siis tarkoittaa yhtiön toiminnan esittelemistä sekä niistä mahdollisuuksista kertomista, joita se voi tarjota osakkailleen.

Uusien osakaslääkärien tavoitteleminen painetun ja interaktiivisen esitteen avulla koettiin hyväksi keinoksi tehostaa tätä viestintää.

Lopputulos on ammattimaisesti toteutettu paketti, jossa oman työn osuus jäi vähäiseksi. JS Suomi hoiti lähes kaikki vaiheet alusta loppuun.
Satucon Oy

Positiiviset tulokset puhuvat puolestaan

Työntekijämäärän kasvu

Materiaali tavoittaa tehokkaasti halutun kohderyhmän

Vaivaton ja kustannustehokas prosessi

Yhteistyökumppanit osallistuivat projektin kustannuksiin ja projektinjohto oli aktiivista

Materiaalin monikäyttöisyys

Laadukasta ja ammattimaista materiaalia on helppo hyödyntää eri käyttötarkoituksiin

Projektin kohokohta on ollut yhtiön hallitukselta tullut positiivinen palaute.
Satucon Oy

Informaatiopaketti alan ammattilaisille

Uudet esitteet ovat oiva tapa jakaa tietoa lääkäriverkoston jäsenyyden hyödyistä. Informatiivisten esitteiden avulla yritys ylläpitää imagoaan ammattimaisena ja luotettavana toimijana.

Satucon uskookin, että yrityksen imago koheni uuden viestintäpaketin ansiosta. He saivat käyttöönsä korkealaatuisen sähköisen esitteen, jota jaetaan muun muassa sähköpostien liitteenä sekä verkkosivuilla. Printtiesitettä puolestaan on kätevä jakaa esimerkiksi messuilla ja kokouksissa.

Erityisen positiivista on ollut merkittävä työntekijämäärän kasvu. Viimeisen neljän vuoden aikana työntekijöiden määrä on kasvanut noin viidelläkymmenellä prosentilla. Satuconilla uskotaan, että yhteistyöllä JS Suomen kanssa on ollut kasvulle oleellinen merkitys, sillä viestintäpaketteja on toteutettu yhteistyössä yhteensä viime vuosien aikana jo kolme kappaletta. Myös aikaisemmissa esitteissä keskityttiin yhtiön esittelemiseen potentiaalisille uusille työntekijäosakkaille.

Voit katsoa Satuconin esitteen täältä.

Haluatko tietää lisää?

Tämä on vain yksi monista menestystarinoistamme. Yli 30 000 yritystä eri toimialoita hyötyy joka vuosi viestintäpaketeistamme. Haluatko tietää, miten voimme tehostaa tarinaasi?

Mia Peltola
Project Leader & Art Director

Muita vastaavia asiakasesimerkkejä

Tutustu muihin vastaaviin projekteihimme niin huomaat, miten sinäkin voit hyötyä interaktiivisesta markkinointimateriaalistamme.