Ilmoittamisen hyödyt

Tehosta toimintaasi yhteisnäkyvyydellä

Viestintäpaketteihin sisältyy erilaisia ilmoituksia. Ilmoitukset ovat yhteisnäkyvyyskonseptimme ydin. Olemme luoneet konseptin, jossa yritykset voivat esitellä brändejään rinta rinnan tiiviissä yhteistyössä.

Konseptistamme hyötyvät ihan kaikki. Esiteasiakas saa viestintäpaketilleen rahoituksen, ja ilmoittajana sinä saat brändillesi mahdollisimman paljon näkyvyyttä.

Saammeko esitellä: interaktiiviset ilmoitukset

Ilmoittajana saat brändillesi näkyvyyttä monessa eri kanavassa. Ilmoituksesi ja brändisi näkyvät kaikessa viestintäpakettiin sisältyvässä markkinointimateriaalissa. Näin saat täyden tehon irti ilmoituksestasi.

Lisätwistinä on ilmoituksen interaktiivisuus – liikegrafiikka, kuvagalleriat, liikkuvat elementit ja muut mukaansatempaavat ominaisuudet, jotka saavat katsojan mielenkiinnon heräämään.

Näin saat maksimaalisen hyödyn ilmoituksestasi.

Enemmän hyötyä kuin perinteisestä ilmoitusmainonnasta

4

Lujemmat suhteet

Tue yhteistyökumppaniasi ilmoituksella ja lujita samalla suhdettanne.
4

Vakuuttava referenssi

Käytä ilmoituksesi sisältävää materiaalia vakuuttavana referenssinä ja lisää brändisi tunnettuutta.
4

Pitkäaikainen näkyvyys

Ota hyöty irti viestintäpaketin koko elinkaaren mittaisesta näkyvyydestä, ei vain tietyn mittaisesta kampanjasta.
A bunch of brochures on a table and a woman's hands pointing in a brochure at JS Comunicación.

Tavoita useammat ilmoituksellasi

Viestintäpakettiin sisältyvä ilmoitus näkyy lukemattomille katsojille useissa eri medioissa. Tästä on sinulle se etu, että näkyvyytesi markkinoilla lisääntyy.

Esitettä käytetään esimerkiksi vastaanotossa, kokouksissa, messuilla, tapahtumissa ja tarjouskierrosten yhteydessä. Filmiä, interaktiivista esitettä ja muuta sähköistä materiaalia käytetään lukuisissa digitaalisissa kanavissa, kuten nettisivuilla, somessa ja sähköpostissa.

Näkyvyyspotentiaali on siis valtava.

Aktivoi lukijaa interaktiivisten toimintojen avulla

Interaktiivinen esite sisältyy viestintäpaketteihimme. Se on ydintuotteemme, ja siksi olemme miettineet erityisen huolella myös sitä, miltä interaktiivisen esitteen ilmoitusten tulee näyttää ja tuntua.

Interaktiivisten toimintojen avulla kiinnität lukijan huomion. Ilmoituksen linkittäminen nettisivuillesi on asia erikseen, mutta mietipä, miten kuvagalleriat, liikegrafiikka, cinemagraphit ja muut interaktiiviset toiminnot voivat tehostaa ilmoitustasi.

Kiinnostavat interaktiiviset toiminnot

Interaktiivinen esite on kaikkien pakettiemme ydintuote. Ilmoituksesi tehon varmistamiseksi olemme miettineet erityisen huolella, mitkä interaktiiviset toiminnot parhaiten elävöittävät ilmoitustasi sähköisessä esitteessä.

Kuvagalleria

Lukija innostuu selaamaan kuvia.

Kuvake

Ohjaa kävijän haluamaasi kohtaan nettisivuillasi.

Cinemagraph

Yksinkertaiset videoelementit elävöittävät ilmoitustasi.

Somekuvakkeet

Sometileillesi syntyy vilkasta liikennettä.

Liikegrafiikka

Lisää liikettä ilmoituksesi tärkeimpiin kohtiin.

Oma video

Oma videomateriaalisi herättää katsojan huomion (lisätoiminto).

Power to your story – polkaistaan homma käyntiin

Haluatko tavoittaa kohderyhmäsi oikeanlaisella sisällöllä oikeassa mediassa? Ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sinua kertomaan tarinasi.