A smiling woman sitting in front of a computer.

Luo itsellesi ura JS Suomessa

Mahtavat työkaverit. Kiinnostava konsepti. Innostava tuloshakuinen kulttuuri. Selkeät uramahdollisuudet. Tämä kuvaa kaikessa lyhykäisyydessään työskentelyä JS Suomessa. Haluatko mukaan tiimiimme?

Parasta ja motivoivinta työssäni JS:llä on ehdottomasti mielenkiintoiset esiteprojektit ja ihmiset niiden takana! Olen saanut tietoa ja oppinut valtavasti yhteiskuntamme eri osa-alueilta. Työ vaatii ulospäinsuuntautuneisuutta ja se ilmenee myös puheliaina ja iloisina kollegoina.
Maria Sainio Advertising Consultant
Toimin asiakkaan yhteyshenkilönä ja vastaan esitteen sisällön tuottavasta tiimistä sekä taitan esitteitä. Työ on itsenäistä ja vaatii luovaa ongelmanratkaisukykyä, mikä tekee siitä tietysti kiinnostavaa. Kivojen kollegoiden kanssa jaamme kokemuksia ja onnistumisia.
Mia Peltola Project Leader & Art Director
Tylsästi sanottuna (mutta ei tylsästi) parasta on työkaverit. Myös kuukausittainen tabula rasa on mukavaa – jokainen kuukausi alkaa puhtaalta pöydältä!
Susa Viikari Project Consultant & Team Leader
A man is sitting down while looking up at a woman who is talking to him at JS Danmark.

Ei pelkkä työpaikka – vaan myös lähtölaukaus urakehitykselle

Tullessasi JS Suomeen avaat oven upeaan urakehitykseen. Hyväksi havaittu perehdytysprosessi sekä jatkuva koulutus ja seuranta takaavat sinulle mahdollisuudet menestykseen ja kehitykseen. Ehkäpä urasi lähtee sellaiseen nousuun, jota et osannut edes odottaa tullessasi JS Suomeen.

Avoimet työpaikat

Haemme tiimiimme jatkuvasti uusia kykyjä. Katso, onko meillä avoinna profiiliisi sopivia paikkoja.

A woman in a blazer and a man talking at a coffee machine at JS World Media

Tutustuminen

Noudatamme selkeää rekrytointiprosessia kaikissa avoimissa tehtävissä. Haluamme varmistaa, että sovimme kummankin mielestä toisillemme. Esitämme sinulle kysymyksiä, jotta saisimme paremman käsityksen sekä osaamisestasi että sinusta itsestäsi.

Onko sinulla kysymyksiä rekrytointiprosessista, tiimimme työskentelytavoista tai työpäivien kulusta JS Suomessa? Älä epäröi ottaa yhteyttä. Vastaamme mielellämme, koska sillä lailla opimme tuntemaan toisemme.

Joustavat työskentelytavat

Tarjoamme monissa tehtävissä mahdollisuuden joustavaan työntekoon, eli voit tehdä lähityötä tai työskennellä kokonaan tai osittain etänä.

Houkuttelevat palkitsemisjärjestelmät

Palkitsemme hyvät tulokset ja sitoutumisen. Palkitsemisjärjestelmät ja bonukset kuuluvatkin etuihisi. Niiden avulla voit itse vaikuttaa aktiivisesti omaan menestykseesi.

Jatkuva urakehitys

Perehdytysprosessi ja jatkuva koulutus tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia osaamisen parantamiseen ja toivomaasi urakehitykseen.

Keitä me olemme?

Mikä on JS Suomi? Hyvä kysymys. Olemme markkinointi- ja media-alan yritys, joka tarjoaa viestintäpaketteja useiden eri alojen yrityksille monilla kansainvälisillä markkinoilla. Konseptit ja prosessit kertovat meistä kaiken olennaisen. Yrityksen selkeät arvot ja sitoutunut ja uuttera tiimi ovat tärkein voimavaramme. Se on ollut ja on yhä menestyksemme avaintekijä.

Älä missaa urakehitystä

Seuraa meitä LinkedInissä ja saa ensimmäisenä tieto avoimista paikoista, tarkastele etenemismahdollisuuksia ja tutustu inspiroivaan yrityskulttuuriimme.

Etsimme ehkä juuri sinua…

Meillä on osastokohtaisia tiimejä ja niissä erilaisia tehtäviä. Monet työskentelevät esimerkiksi näissä avaintehtävissä JS Suomessa.

4

Projektikonsultti / Key account manager

Kartoita potentiaalisia asiakkaita ja näytä heille, miten voimme olla avuksi. Tässä tehtävässä vastuullasi on kokousten varaaminen ja pitäminen sekä yhteistyösopimusten solmiminen asiakkaiden kanssa.
4

Ilmoituskonsultti

Auta asiakkaitamme hankkimaan rahoitus projektille. Tässä tehtävässä vastuullasi on saada asiakkaan toimittajat ja yhteistyökumppanit osallistumaan projektiin ostamalla ilmoituksia.
4

Ilmoitussuunnittelija

Herätä ilmoitukset henkiin. Ilmoitussuunnittelijana vastuullasi on ilmoittajan brändi-DNA:han ja viestiin perustuvien mukaansatempaavien interaktiivisten ilmoitusten suunnittelu asiakkaiden esitteisiin.
4

Projektipäällikkö

Luotsaa projekti läpi aina ideasta suunnittelun kautta valmiiksi tuotteeksi. Projektipäällikkönä olet vastuussa siitä, että projektin lopputuloksena on korkealaatuinen markkinointimateriaali. Toimit sekä koordinaattorina että osittain myös copywriterina tai art directorina.
4

Videoeditoija

Kerro tarina kuvin. Videoeditoijana vastuullasi on asiakkaan tarinan muuntaminen puhuttelevaksi ja mukaansatempaavaksi videoksi.

Tule meille töihin

Haemme tiimiimme jatkuvasti uusia kykyjä. Mitä luulet, sopisimmeko me toisillemme?

Ilona Kostilainen
Recruiter