Two men sitting at desks across each other and talking. Viewing one of them from behind to see his screens.

Hyödynnä koko potentiaaliasi oikeanlaisen koulutuksen avulla

Jos sinulla on kovat uraodotukset, voit luottaa siihen, että tarjoamme sinulle tarpeellisen koulutuksen ja siten mahdollisuuden hyödyntää koko potentiaaliasi. Uutteruus ja sitoutuminen antavat potkua urakehityksellesi JS Suomessa. Tuemme sinua riippumatta siitä, millaisen urapolun valitset. Tutustu tässä erilaisiin etenemismahdollisuuksiin.

A woman attending a teams meeting at JS Danmark. The woman wears a headset and smiles at her colleagues.

Jatkuvaa osaamisen kehittämistä

Työntekijät ovat yksi suurimmista voimavaroistamme ja menestyksemme salaisuus. Siksi meille onkin niin tärkeää, että he kehittyvät.

Tuemme kasvuasi erilaisin koulutuksin ja ohjelmin. Tarjoamme sinulle sekä perusteellisen perehdytyksen että jatkuvaa osaamisen kehittämistä koko JS Suomi -urasi ajan.

  • Toiminnallisten taitojen koulutusta – yksilölle, tiimille ja osastolle
  • Leadership-koulutus
  • Houkuttelevat ja motivoivat palkitsemisjärjestelmät
  • Mahdollisuus ammatilliseen kehitykseen

Voit valita oman urapolkusi

Kannustamme sinua kehittymään. Jos itselläsi on kyky ja halu kehittyä, tuemme sinua koko matkan ajan. Halusitpa sitten erikoistua tietylle liiketoiminta-alueelle tai ryhtyä esihenkilöksi, mahdollisuus siihen avautuu kun liityt tiimiimme.

Minkä urapolun sitten valitsetkin, opastamme sinut oikeaan suuntaan ja tuemme pyrkimyksiäsi.

4

Asiantuntija

Voit kehittyä tietyn alan asiantuntijaksi tai asiantuntijaksi, joka löytää asiakkaan kannalta parhaat mahdolliset ratkaisut. Tässä tehtävässä hyödynnetään kokemusta, ja jaat asiantuntijana tietosi ja kokemuksesi myös työkavereille. Voit kasvaa High Performerista aina Outstanding Performeriksi asti.
4

Johtaja

Voit myös kasvaa esihenkilöksi, joka nostaa työkaverit keskiöön ja auttaa heitä kehittämään osaamistaan. Tässä tehtävässä ihmisiä motivoi työkavereiden edistyminen ja yltäminen yhä parempiin suorituksiin. Yleensä koulutamme ja rekrytoimme esihenkilöt yrityksen sisältä. Sen ansiosta sinun on mahdollista edetä buddy-vertaiskouluttajasta tiimin vetäjäksi, myyntijohtajaksi ja vaikka ylimmälle huipulle Country Manageriksi.

Houkutteleeko työpaikka JS Suomessa?

Oletko valmis luomaan uraa JS Suomessa? Haemme jatkuvasti uusia osaajia kasvavaan tiimiimme. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme, joista jokin saattaa olla kuin sinulle tehty.

A man looking at a computer and people in the background at JS Danmark

Löydä oma paikkasi

Tulet huomaamaan, että JS Suomessa on tarjolla monenlaisia tehtäviä. Meillä on muun muassa key account managereita, ilmoituskonsultteja ja projektipäällikköitä. Halusitpa sitten myynnin, viestinnän tai suunnittelun pariin, meiltä löytyy sopiva tehtävä.

Tule meille töihin

Haemme tiimiimme jatkuvasti uusia kykyjä. Mitä luulet, sopisimmeko me toisillemme?

Ilona Kostilainen
Recruiter