A woman is at a meeting with multiple colleagues. She is sitting at a desk and looking through a brochure.

Tarpeitasi vastaavat paketit

Testatut ja hyväksi havaitut viestintäpakettimme tarjoavat oikeanlaista sisältöä oikeaan mediaan ja siivittävät sinut menestykseen. Yhteistä kaikille paketeille on tehokas prosessi, joka mahdollistaa sujuvan kokemuksen aina ensimmäisestä puhelusta käyttövalmiin pakettisi toimitukseen.

Pääset kertomaan tarinasi paketteihimme sisältyvällä mukaansatempaavalla materiaalilla. Entä mikä on parasta tässä kaikessa? Paketti perustuu yhteisnäkyvyyteen, ja se rahoitetaan toimittajiesi ja yhteistyökumppaneidesi ilmoituksilla. Tuotantokustannukset eivät siis jää sinun maksettavaksesi. Selaa alaspäin ja etsi tarpeitasi vastaava viestintäpaketti.

Täyden palvelun viestintäpaketit

Kaikkien viestintäpakettiemme ytimenä on räätälöity sisältö, joka tavoittaa vastaanottajasi mahdollisimman tehokkaasti. Valitse tarkoitukseesi sopiva paketti ja oikeanlainen sisältö oikeaan mediaan.

ProFilm

Filmi, sosiaalisen median video, interaktiivinen esite ja sosiaalisen median julkaisut – kaikki samassa paketissa

ProFilm-viestintäpaketti tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset viedäksesi verkkonäkyvyytesi aivan uudelle tasolle. Paketti sisältää korkeatasoisen filmin, sosiaalisen median videon, interaktiivisen esitteen ja sosiaalisen median julkaisut.

ProFilm-paketin keskiössä on korkeatasoinen filmi. Eikä se ole sattumaa. Filmit ja videot saavat ihmeitä aikaan, kun haluat kiinnittää katsojan huomion, rakentaa luottamusta ja varmistaa, että viestisi jää ihmisten mieleen.

Jos haluat herättää tarinasi eloon, valitse ProFilm-paketti.

  • Korkeatasoinen filmi
  • Sosiaalisen median video
  • Interaktiivinen esite
  • Sosiaalisen median julkaisut

ProPaper

Interaktiivinen esite, painettu esite ja sosiaalisen median julkaisut – näkyvyyttä verkossa ja sen ulkopuolella

ProPaper-pakettimme sisältää upean yhdistelmän online- ja offline-materiaalia. Se tarjoaa sinulle kätevän tilaisuuden esitellä yritystäsi tai toimintaasi interaktiivisessa esitteessä ja painetussa esitteessä.

Esitteen ensivaikutelma on täydellinen kansilehdeltä alkaen. Näyttävät kuvat ja mukaansatempaavat interaktiiviset toiminnot pitävät lukijan otteessaan.

ProPaper-paketti on hyvä valinta, kun haluat informoida, inspiroida ja aktivoida yleisöäsi.

  • Interaktiivinen esite
  • Painettu esite
  • Sosiaalisen median julkaisut

2

Pääset helpolla. Valitset vain toisen kahdesta testatusta ja hyväksi havaitusta konseptista.

30 000

Vakuuttavat konseptit. Toimitamme viestintäpaketteja yli 30 000 asiakkaalle vuosittain.

14 900 000

Hyödynnä yli 14 900 000 vuotuisen näyttökerran tuottamaa kokemusta.

Haluatko nähdä miten paketit toimivat?

Tässä muutama esimerkki monista menestystarinoistamme. Viestintäpaketin avulla sinäkin voit kertoa tarinasi vakuuttavasti ja brändisi ja kohderyhmiesi mukaan räätälöidyllä tavalla.

A woman is standing with a tablet an swiping through an interactive brochure.