A table full of printed brochures from a variety of customers.

Asiakaskokemuksia

Tavoitteenamme on tyytyväiset asiakkaat – Lue asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme

Olemme lopputulokseen tosi tyytyväisiä. Esite on raikas, ajanmukainen ja hyvässä linjassa liiton muiden julkaisujen kanssa. Sähköisen version videot ja vaihtuvat kuvat palvelevat tarkoitusta, eivätkä tunnu väkisin ympätyiltä. Tätä esitettä on kiva jakaa eteenpäin.
STAL ry
Kokonaisvaltainen palvelutarjonta ja selkeät prosessit. Kontaktihenkilön aktiivinen ja säännöllinen yhteydenpito sekä joustavuus prosessin edetessä vahvisti asiakaskokemusta. Lopputuloksena oli tyylikäs ja ammattimaisesta toteutettu tuotos.
Pohjois-Savon liitto / Viitoskäytävä-hanke
Yhteistyö sujui hyvin sekä tekstin että kuvausten kanssa. Saimme laadukkaat esitteet jaettavaksi asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.
Rauman 1. apteekki
Projekti oli hyvin suunniteltu ja toteutettu. Sovitut aikataulut pitivät ja lopputulos on tilaajan näköinen ja olemme saaneet siitä paljon positiivista palautetta.
NTG Air & Ocean
Yhteistyö sujui loistavasti, ja projekti ei aiheuttanut yritykselle juurikaan vaivaa. Sekä painettu että sähköinen esite ovat todella hienoja. Esitteen sähköinen versio tulee näkyville mm. verkkosivuillemme sekä yhtiökokouskutsujemme liitteeksi.
Riihelän Huolto Oy
Erinomaisen ammattimaisesti hoidettu hanke, jälleen kerran. Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta, teemme kanssanne yhteistyötä myös jatkossa.
Kalasataman Asukasyhdistys ry

Power to your story – polkaistaan homma käyntiin

Haluatko tavoittaa kohderyhmäsi oikeanlaisella sisällöllä oikeassa mediassa? Ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sinua kertomaan tarinasi.