Tämä on JS Suomi

Toimimme puhtaasti konseptipohjalta. Selkeälinjaiset tuotteemme on niputettu näppäriksi paketeiksi, joilla täytämme viestintätarpeesi. Viestintäpaketit perustuvat yhteisnäkyvyyteen, ja toimittajasi ja yhteistyökumppanisi vastaavat pakettien rahoituksesta. Tämä on vain yksi niistä asioista, jotka tekevät konseptistamme ainutlaatuisen.

Tuotteemme ovat asia sinällään, mutta olemme samalla myös yritys ja työpaikka. Lue lisää siitä, mikä meitä määrittää ja mitä yhteistyö JS Suomen kanssa tai ura meillä tuovat tullessaan.

Mitä numerot meistä kertovat

JS Suomi on osa kansainvälistä markkinointi- ja mediaryhmää – vahvistaen osaamistamme ja kokemustamme. Annetaanpa numeroiden puhua puolestaan. Näin voit hyötyä yhteistyöstä meidän ja JS World Media -ryhmän kanssa:

  • Hyödy 30 vuoden kokemuksestamme
  • Hyödynnä 9 maassa toimivaa omistautunutta tiimiä
  • Ota avuksesi 500 viestintäalan ammattilaisen osaaminen
  • Liity niiden yli 30 000 asiakkaan joukkoon, jotka hyötyvät viestintäpaketeistamme vuosittain
  • Hyödynnä yli 14 900 000 vuotuisen näyttökerran tuottamaa kokemusta

Ollaan yhteydessä

Seuraa meitä LinkedInissä, niin tiedät, mitä tapahtuu. Saat arvokkaita vinkkejä siitä, miten voit viedä markkinointipanostuksesi aivan uudelle tasolle, ja pysyt perillä urakehitysmahdollisuuksistamme.

Boxes with global goals on them lay on table at JS Denmark

Me tuemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita sisäisessä ja ulkoisessa toiminnassamme

Otamme kansainväliset kestävän kehityksen tavoitteet vakavasti ja pyrimme aktiivisesti edistämään kestävää tulevaisuutta. Tämä näkyy omissa sisäisissä prosesseissamme ja aloitteissamme sekä siinä, miten autamme asiakkaitamme kiinnittämään huomiota kestävyyteen.

Yrityksemme sisäiset kestävyystoimet kattavat kaiken mahdollisen aina jatkuvasta koulutuksesta ja kehittämisestä tasa-arvoon ja vastuulliseen kuluttamiseen ja tuotantoon.

Tavoitteisiin on vielä matkaa, mutta jatkamme ponnistelua valoisamman tulevaisuuden puolesta.

Tuleva työpaikkasi?

Liity innostavien ja lahjakkaiden kollegoiden sitoutuneeseen tiimiin JS Suomessa. Me kannustamme kykyjä, joilla on palava halu hyödyntää koko potentiaaliaan ja yhtä palava halu olla osa kunnianhimoista ja menestyvää tiimiä. Pidämme arvossa rakenteellisten prosessien, suorittamisen ja joukkuehengen välillä vallitsevaa tasapainoa. Se on yrityksemme avaintekijä. Onko tämä linjassa omien arvojesi ja käsitystesi kanssa? Tutustu uramahdollisuuksiisi.

An employee from the communication team wearing headphones while sitting at a desk and talking with a customer.

Luo uraa JS Suomessa

Oma kunnianhimosi määrittää urapolkusi JS Suomessa. Arvostamme kovaa työtä ja kannustamme kykyjä menestymään tarjoamalla jatkuvaa koulutusta. Riippumatta siitä, missä tehtävässä aloitat, sinulla on tilaa kehittyä ja luoda ura, joka istuu sitoutuneisuuteesi ja pyrkimyksiisi.

A sitting man and a standing woman are talking together with a desk and computer in front of them.

Meiltä saattaa löytyä sinulle sopiva tehtävä

Pystytkö näkemään itsesi dynaamisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tarjoaa upean mahdollisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun? Jos pystyt, olemme ehkä oikea paikka sinulle. Meillä on tehtäviä, joissa voit valita etä- tai lähityön tai hybridimuodon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Haluaisimme kuulla sinusta. Katso toimipisteemme ja niiden yhteystiedot alta.