A woman is standing with a tablet an swiping through an interactive brochure.

Vaivatonta markkinointia

Konseptimme on yksinkertainen. Tarjoamme testattuja ja hyväksi havaittuja viestintäpaketteja, jotka on räätälöity sopimaan juuri sinun viestiisi ja markkinointikeinoihisi. Meillä on selkeä työnkulku jokaista vaihetta varten. Prosessimme on virtaviivainen ja läpikotaisin optimoitu, mikä varmistaa sinulle helpon ja vaivattoman kokemuksen alusta loppuun asti.

Yhteisnäkyvyys – toimittajasta rahoittajaksi

Se on maksutonta. Se on riskitöntä. Mutta miten se on mahdollista? Yhteisnäkyvyys- ja rahoitusmallimme ansiosta. Pakettisi rahoitetaan ilmoituksilla. Eivätkä ilmoittajat ole mitä tahansa yrityksiä, vaan toimittajiasi ja yhteistyökumppaneitasi, jotka kutsutaan mukaan projektiin.

Sinä saat ammattitaidolla toteutetut viestintämateriaalit. Yhteistyökumppanisi saavat brändilleen lisää näkyvyyttä. Konseptista hyötyy kumpikin osapuoli.

3 askelta viestintäpaketin toimitukseen. Siinä kaikki!

Tuotteemme on koottu paketeiksi, ja prosessimme on niputettu selkeiksi vaiheiksi, jotka varmistavat projektin onnistumisen – alusta loppuun asti.

1
4

Rahoitus

Me hankimme rahoituksen ja suunnittelemme materiaaliisi sopivat ilmoitukset. Alkuun päästäksemme tarvitsemme vain luettelon, johon olet valinnut potentiaaliset ilmoittajat toimittajiesi ja yhteistyökumppaneidesi joukosta.
2
4

Suunnittelu ja toimitus

Me huolehdimme kaikista suunnitteluvaiheen tehtävistä, myös valo- ja videokuvauksesta. Meidän täytyy vain ensin tutustua yritykseesi. Ja kun olemme toimittaneet tilaamasi paketin, autamme sen online-käyttöönotossa.
3
4

Palvelu & tuki

Tarjoamme jatkuvaa seurantaa ja varmistamme, että viestintäpakettisi on ajan tasalla ja täyttää tarkoituksensa. Saat meiltä myös hyviä neuvoja ja vinkkejä. Olemme siis tukenasi kaiken aikaa.
A man looking at a computer and people in the background at JS Danmark

Yksi kontakti. Monta asiantuntijaa.

Suunnitteluvaiheessa sinulla on vain yksi yhteyshenkilö – JS:n projektipäällikkö. Projektipäällikkö vastaa projektillesi omistautuneen tiimin toiminnasta. Tiimi koostuu oman alansa rautaisista ammattilaisista, joiden osaaminen ja taidot vievät markkinointimateriaalisi aivan uudelle tasolle. Sinä asioit kuitenkin vain projektipäällikkömme kanssa.

Se tehostaa ajankäyttöäsi huomattavasti.

Kommunikoi tehokkaasti kohderyhmiesi kanssa

Haluamme lähettää kohderyhmällesi oikeanlaisen viestin, ja siksi käytämme viestintäpakettien tuotannossa Viestintäkompassia. Määritämme sen avulla kohderyhmäsi ominaisuuksiin parhaiten sopivan viestintä- ja suunnittelustrategian, ja siksi pystymme tuottamaan mukaansatempaavaa materiaalia, joka varmasti kiinnittää vastaanottajiesi huomion.

Tämä johtaa johonkin suurempaan

Näemme projektisi lähtölaukauksena onnistuneelle yhteistyösuhteelle. Rinnallasi tulee tästä eteenpäin olemaan sitoutunut viestintäkumppani.

Käynnistettyäsi projektin meidän kanssamme tarjoamme sinulle jatkuvaa tukea ja seurantakokouksia, joilla varmistetaan viestintäpakettisi ajantasaisuus. Saat meiltä myös hyödyllisiä neuvoja ja vinkkejä viestintäpakettiin sisältyvän materiaalin hyödyntämiseen.

Sinun menestyksesi on meidänkin menestyksemme.

Power to your story – polkaistaan homma käyntiin

Haluatko tavoittaa kohderyhmäsi oikeanlaisella sisällöllä oikeassa mediassa? Ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sinua kertomaan tarinasi.