Projektikonsultti / Key Account Manager

Haluatko työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä visio ja tavoite? Puskeeko tulosten saavuttaminen sinua eteenpäin? Haluatko työpaikan, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi yhdessä tiiviin työporukan kanssa?

Kuvailisitko itseäsi ratkaisukeskeiseksi ja tavoitteelliseksi työntekijäksi, joka loistaa kirkkaimmin tuloskeskeisessä ympäristössä? Haemme positiiviseen joukkoomme laatuorientoitunutta Projektikonsulttia / Key Account Manageria, jolla on vahva halu kehittyä huippu B2B -myyjäksi!

Projektikonsulttina tärkeimpänä tehtävänäsi on tehdä markkina- ja yritystutkimusta sekä näiden pohjalta kontaktoida potentiaalisia B2B asiakkaita tarjoten vakuuttavasti parhaita markkinointiratkaisuja esiteprojektien avulla. Puhelin on tärkein työvälineesi kontaktoinnissa ja sähköposti sähköisten esitysten lähetyksessä päättäjille. Mikäli saavutat tavoitteesi aikataulussa Projektikonsultin tehtävissä, on työnkuva mahdollista laajentaa Key Account Manageriksi, jonka päätehtävänä on hoitaa asiakastapaamiset sekä sopimusneuvottelut.

Odotamme sinulta:

  • Halua kehittyä huippumyyjäksi ja saavuttaa tai jopa ylittää tavoitteet
  • Järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • Aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä kommunikoida englanniksi

JS Suomella pääset osaksi kasvavaa ja menestyksekästä kansainvälistä yritystä. Haemme vahvistukseksi huippuyksilöitä, joille tarjoamme osaamista vastaavan palkan, kattavan perehdytyksen, jatkuvaa koulutusta sekä mahdollisuuksia uralla etenemiseen. Työntekijämme saavat oikeuden myös maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Käy tutustumassa meihin Instagramissa @jssuomi tai lukemassa työntekijöidemme kertomuksia verkkosivuillamme  https://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/tyoentekijaet-kertovat/

 

Jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita hakujärjestyksessä.

 

Hae tästä!

 

Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Lotta Lehtoseen sähköpostitse lot@jssuomi.fi tai soittamalla 050 532 1475.