ProPaper

Inspiroi ja aktivoi kohderyhmiäsi mahdollisimman tehokkaalla markkinointimateriaalilla – verkossa ja sen ulkopuolella. ProPaper tarjoaa sinulle testatun ja hyväksi havaitun viestintäpaketin, johon kuuluu interaktiivinen esite, painettu esite ja sosiaalisen median julkaisut. Ne auttavat sinua erottumaan muista niin digitaalisilla kanavilla kuin tosielämässäkin.

Kiinnostavat interaktiiviset toiminnot

Hyödy lukijaa aktivoivista interaktiivisista toiminnoista, jotka saavat sähköisen esitteesi erottumaan edukseen. Täydellinen tilaisuus nostaa brändisi kilpailijoiden yläpuolelle.

Kuvagalleria

Lukija voi selata interaktiivisen esitteen inspiroivaa kuvagalleriaa.

Kuvake

Kuvake ohjaa lukijat nettisivuille tai -kauppaan, yhteystietoihin tai muuhun sisältöön.

Cinemagraph

Vangitsevat videoelementit elävöittävät kuviasi.

360˚ :n panoraama

Panoraama välittää realistisen kuvan huoneesta, toimipaikasta tai muusta ympäristöstä.

Liikegrafiikka

Liikegrafiikka, liikkuva kuva tai teksti koukuttaa katsojan.

Snap-video

Työntekijöiden mieleenpainuvat kertomukset antavat autenttisen vaikutelman (lisätoiminto).

Paketin 1. tuote

Interaktiivinen esite

Interaktiivinen esite on paljon muutakin kuin pelkkä esite. Se ei ainoastaan välitä viestiäsi, vaan interaktiivisten toimintojen ansiosta se saa tarinasi heräämään eloon mukaansatempaavalla tavalla.

Lukijat ovat tottuneet staattisiin tuotteisiin. Interaktiivinen esite saa tarinasi pomppaamaan esiin. Luvassa on ainutlaatuinen lukuelämys, josta pitävät huolen esitteen interaktiiviset toiminnot, kuten liikegrafiikka, kuvagalleriat, videosisältö ja muut lukijaa aktivoivat ominaisuudet.

Paketin 2. tuote

Painettu esite

Pakettiin sisältyy painettu esite, joka elävöittää brändiäsi entisestään ja luo mieleenpainuvia tosielämän elämyksiä.

Käytä painettua esitettä monipuolisena käyntikorttina vastaanotossa, kokouksissa, messuilla ja muissa tapahtumissa. Näin voit tehokkaasti antaa potentiaalisille asiakkaille, yhteistyökumppaneille, tuleville työnhakijoille ja muille kohderyhmille konkreettista selailtavaa ja aivan uudenlaisen tuntuman brändiisi.

Paketin 3. tuote

Sosiaalisen median julkaisut

Tehosta yrityksesi verkkonäkyvyyttä ja tavoita kohderyhmäsi. Se onnistuu jakamalla viestintäpakettia tehokkaasti sosiaalisessa mediassa.

Hyödynnä sosiaalisen median julkaisuja, joiden mukaansatempaavat tekstit ja visuaaliset elementit parantavat yrityksesi suorituskykyä sosiaalisessa mediassa. Räätälöity paketti sisältää julkaisuvalmiita postauksia, jotka vievät yrityksesi someläsnäolon aivan uudelle tasolle.

Voit julkaista sisällön itse tai pyytää meitä tekemään sen puolestasi. Kumman sitten valitsetkin, saat maksimoitua viestintäpakettisi vaikutuksen sosiaalisessa mediassa.

Täydellinen yhdistelmä

ProPaper-viestintäpaketti on täydellinen tapa tarjota oikeanlaista sisältöä oikeaan mediaan – niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin. Käytössäsi on kattava valikoima markkinointimateriaalia kaikkiin eri tarkoituksiin.

Käyttöoikeudet sisältöpankkiin

Käytössäsi on ikioma MySite-sisältöpankki, josta löydät kaiken viestintäpakettiisi sisältyvän materiaalin. MySiteltä löydät sähköisen ja painetun esitteen sekä kaikki kuvat ja mahdolliset videot. Sieltä voit helposti tankata sisältöä kaikille käyttämillesi kanaville.

Mukavaa ja nopeaa

Olemme testanneet ja hioneet prosessin jokaista vaihetta yli 30 000 menestystarinan kokemuksella varmistaaksemme, että sinä säästät aikaa ja saat alusta loppuun asti mahdollisimman vaivattoman kokemuksen.

Maksutonta

Viestintäpaketti perustuu yhteisnäkyvyyteen, ja se rahoitetaan toimittajiesi ja yhteistyökumppaneidesi ilmoituksilla. Tuotantokustannukset eivät siis jää sinun maksettavaksesi.

Four people in a conference room looking at brochures and smiling.

Me huolehdimme kaikesta

Meidän vastuullamme ovat kaikki projektin vaiheet aina rahoituksen hankkimisesta ilmoitusten suunnitteluun ja markkinointimateriaalisi tuottamiseen. Riittää, että kerrot meille tarinasi, niin me puemme sen mukaansatempaavaan muotoon, jolla teet vaikutuksen yleisöösi.

Helppoa verkkojakelua

MailView – lähetettäväksi

Jaa interaktiivista esitettä sähköpostiviestien allekirjoituksissa ja maksimoi näkyvyytesi nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden, toimittajien ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa.

WebView – julkaistavaksi

Inspiroi ja aktivoi nettisivujesi kävijöitä lisäämällä sivustollesi suora linkki interaktiiviseen esitteeseen.

SocialView – jaettavaksi

Kannusta henkilöstöä jakamaan interaktiivista esitettä sosiaalisessa mediassa, niin saat lisää lukijoita – ja potentiaalisia asiakkaita.

WallView – esiteltäväksi

Pyöritä vakuuttavaa interaktiivista esitettä keskeytyksettä isolla näytöllä konferensseissa, messuilla ja kokouksissa.

Two colleagues are sitting at a table and looking at brochures while pointing and talking.

Selkeä ja optimoitu prosessi

Prosessimme jokainen vaihe on täydellisen virtaviivainen. Tavoitteena on, että sinä saat markkinointimateriaalit mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

Me huolehdimme rahoituksen hankkimisesta, materiaalin suunnittelusta ja viestintäpakettisi toimituksesta. Alkuun päästäksemme tarvitsemme vain luettelon potentiaalisista ilmoittajista – ja tietenkin myös tarinasi.

Ja kun paketti on toimitettu, autamme sen online-käyttöönotossa ja annamme hyviä neuvoja ja vinkkejä siitä, miten saat paketistasi kaiken irti. Olemme siis tukenasi kaiken aikaa ja varmistamme prosessin sujumisen.

Power to your story – polkaistaan homma käyntiin

Haluatko tavoittaa kohderyhmäsi oikeanlaisella sisällöllä oikeassa mediassa? Ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sinua kertomaan tarinasi.