Avoin tehtävä

Account Manager JS ProFilmille

Kannustava työympäristö, säännöllinen työaika, mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaan, hyvät etenemismahdollisuudet, hauskat työkaverit ja mahdollisuus työskennellä täysin etänä.

Jos yllämainittu kuulostaa hyvältä ja sinulta löytyy kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä, niin meillä on sinulle Account Managerin paikka avoinna!

Toimisto
JS Suomi
Työpaikka
Virtuaalinen
Three colleagues having a meeting at JS World Media while looking at borchures.

Tehtävä

Account Managerin tehtävänä on löytää potentiaalisia asiakkaita, analysoida heidän toimialaansa ja selvittää kuinka tuotteemme voisi tuoda lisäarvoa heidän tekemiseensä.

Päätyövälineenä toimii puhelin ja sähköposti. Asiakkaan kanssa keskustellaan sähköisen esitteen ja videomateriaalin ideoista, teemoista ja jakelusta, tarkoituksena saada varattua laadukas asiakastapaaminen.

Projektikonsultti valmistelee Key Account Managerin suullisesti ja kirjallisesti tapaamiselle ja seuraa omien projektiensa etenemistä ja onnistumista.

Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että sinulta löytyy kilpailuhenkisyyttä, kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä sekä halua analysoida ja seurata omaa kehitystäsi.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden tienata ilman palkkakattoa, tekemäsi tuloksen mukaan. Pohjapalkka tehtävässä on 2300€ ja palkitsemme kaikesta tehdystä myynnistä provisioilla ja bonuksilla. Ensimmäisen vuoden aikana tehtävässä on odotettavissa ainakin 2600-3500€/kk.
  • Hyvät etenemismahdollisuudet! Haluamme tarjota työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia JS Suomen sisällä. Perusteet opittuasi sinulla on mahdollisuus edetä Key Account Manageriksi tai alkaa tukihenkilöksi uusille työntekijöille.
  • Kansainvälisiä koulutuksia sekä työyhteisön, joka järjestää erilaisia aktiviteetteja myös työaikojen ulkopuolella.

Odotamme

  • Kokemusta asiakastapaamisten varaamisesta ja oman pipelinen hoitamisesta.
  • Ymmärrät myynnin ja markkinoinnin lainalaisuuksia ja olet jo kerryttänyt osaamista digimarkkinoinnista.
  • Toivomme, että tuot yritykseemme omaa näkemystäsi ja olet osaltasi muovaamassa tulevaisuuden toimintaamme.

JS Suomella pääset osaksi kasvavaa ja menestyksekästä kansainvälistä yritystä. Tarjoamme työsuhteen alkuun kattavan perehdytyksen konseptiimme sekä jatkuvaa koulutusta työsuhteen aikana. Tässä tehtävässä voit työskennellä joko kokonaan tai osittain etänä.

Mietitkö minkälainen JS Suomi on työyhteisönä? Käy tutustumassa arkeemme Instagramissa @jssuomi.

JS Suomi on yksi kansainvälisen markkinointi- ja mediakonserni JS World Median kulmakivistä. JS Suomi on perustettu Helsingissä vuonna 2009, ja palveluksessamme on tätä nykyä 45 ammattitaitoista työntekijää eri puolilla Suomea. Tavoitteenamme on lisätä tuotteidemme, palveluidemme ja suorituskykymme arvoa suomalaisten asiakkaiden ja ilmoittajien parhaaksi.

JS World Media -konsernin palveluksessa toimii 500 ammattitaitoista työntekijää yhdeksässä Euroopan maassa. Autamme joka vuosi yli 30 000:ta yritystä, julkishallinnon asiakasta ja järjestöä sekä niiden toimittajia ja yhteistyökumppaneita räätälöimällä viestintäpaketteja, jotka tarjoavat oikeanlaista sisältöä oikeaan mediaan, kuten filmiin, videoon, nettiin sekä interaktiivisiin ja painettuihin esitteisiin.

Kysymyksiä?

Haluaisitko tietää, miltä työpäivä näyttää JS Suomessa? Tai onko sinulla tiettyä tehtävää koskeva konkreettinen kysymys? Älä epäröi ottaa yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Amiira Kultalahti
Recruiter