Avoin tehtävä

ETÄTYÖ – B2B-myyjä, yritysmyyjä, mediamyyjä, ilmoituskonsultti

Kannustava työympäristö, säännöllinen työaika, mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaan, hyvät etenemismahdollisuudet, hauskat työkaverit ja mahdollisuus työskennellä täysin etänä. Jos yllämainittu kuulostaa hyvältä ja haluat rakentaa menestyksekkään uran myynnin parissa, niin meillä olisi Ilmoituskonsultin paikka avoinna vakituiseen työsuhteeseen JS Suomella!

Toimisto
JS Suomi
Työpaikka
Virtuaalinen
Three colleagues having a meeting at JS World Media while looking at borchures.

JS Suomi on osa JS World Mediaa ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Tällä hetkellä toimintaa on yhdeksässä eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomessa toiminta on aloitettu vuonna 2009 ja meiltä löytyy tällä hetkellä noin 50 yhteisnäkyvyydellä rahoitettujen viestintäpakettien asiantuntijaa niin myynnin kuin tuotannonkin puolelta.

Suunnittelemamme viestintäpaketit ovat moderni ja monikäyttöinen viestinnän väline esimerkiksi myynnin tai markkinoinnin työkaluksi. Tuotamme vuosittain noin 500 Interaktiivista Esitettä eri alojen toimijoille ja olemme startanneet JS ProFilm yritys- ja SoMe-videoiden tuottamisen.

Ilmoituskonsultin rooli on tulosvastuullinen työtehtävä ja sisältää päävastuun esite- ja videoprojektien rahoituksen hankkimisesta. Tärkeimpänä tehtävänä on kontaktoida esite- ja videoasiakkaidemme kumppaniyrityksiä ja tarjota heille optimaalisinta markkinointiratkaisua. Toimit aktiivisesti osana 3-4 hengen myyntitiimiä, mutta vastaat kuitenkin omista asiakkaistasi. Päätyövälineenä toimii puhelin ja sähköposti.

Tarjoamme:

 • Kattavan perehdytyksen työhön, konseptiin ja tuotteeseen. Perehdytyssuunnitelma laaditaan aikaisempi kokemuksesi huomioiden. Kansainväliset koulutukset ja knowledgesharingia eurooppalaisten kollegoiden kanssa.
 • Mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin konferensseihin. Vuonna 2023 juhlimme JS World Median 30-vuotista taivalta!
 • Mahdollisuuden työskennellä joko merinäköalalla varustetulta toimistolta Helsingin Arabinarannasta tai joko kokonaan tai osittain etänä.
 • Työyhteisön, joka järjestää erilaisia aktiviteetteja myös työaikojen ulkopuolella sekä säännöllisiä kvartaalitapahtumia. Meillä saat olla oma itsesi myös työpaikalla.
 • Palkitsevan palkkamallin, jossa voit vaikuttaa itse kuukausiansioihisi alusta asti. Pohjapalkka tehtävässä on 2300€ ja palkitsemme kaikesta tehdystä myynnistä provisioilla ja bonuksilla. Ensimmäisen vuoden aikana tehtävässä on odotettavissa ainakin 2500-3500€/kk. Ei palkkakattoa!
 • Hyvät etenemismahdollisuudet! Haluamme tarjota työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia JS Suomen sisällä. Perusteet opittuasi sinulla on mahdollisuus nousta nopeasti projektien vetovastuuseen tai alkaa tukihenkilöksi uusille työntekijöille. Rekrytoimme myös kaikki Team Leaderimme sisäisesti.
 • Kulttuuri- ja liikuntaedun ja hierontaedun, sekä laajennetun työterveyshuollon.
 • Säännöllisen työajan arkisin 8-16. Illat ja viikonloput aina vapaana!

Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää että sinulta löytyy:

 • Kilpailuhenkisyyttä
 • Kokemusta työelämästä vähintään kolmen vuoden verran
 • Roppakaupalla tilannetajua ja sanavalmiutta
 • Kykyä hahmottaa yritysten välisiä suhteita
 • Halua analysoida ja seurata omaa kehitystä

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva lisä organisaatioomme ja minkälaisen panoksen toisit sekä myynnin saralla.

Mietitkö minkälainen JS Suomi on työyhteisönä? Käy tutustumassa arkeemme Instagramissa.

JS Suomi on yksi kansainvälisen markkinointi- ja mediakonserni JS World Median kulmakivistä. JS Suomi on perustettu Helsingissä vuonna 2009, ja palveluksessamme on tätä nykyä 45 ammattitaitoista työntekijää eri puolilla Suomea. Tavoitteenamme on lisätä tuotteidemme, palveluidemme ja suorituskykymme arvoa suomalaisten asiakkaiden ja ilmoittajien parhaaksi.

JS World Media -konsernin palveluksessa toimii 500 ammattitaitoista työntekijää yhdeksässä Euroopan maassa. Autamme joka vuosi yli 30 000:ta yritystä, julkishallinnon asiakasta ja järjestöä sekä niiden toimittajia ja yhteistyökumppaneita räätälöimällä viestintäpaketteja, jotka tarjoavat oikeanlaista sisältöä oikeaan mediaan, kuten filmiin, videoon, nettiin sekä interaktiivisiin ja painettuihin esitteisiin.

Kysymyksiä?

Haluaisitko tietää, miltä työpäivä näyttää JS Suomessa? Tai onko sinulla tiettyä tehtävää koskeva konkreettinen kysymys? Älä epäröi ottaa yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Amiira Kultalahti
Recruiter