Rekrytointiassistentti

Haemme joukkoomme kunnianhimoista ja tavoiteorientoitunutta Rekrytointiassistenttia tukemaan Admin-tiimiämme uusien talenttien löytämisessä, sekä viemään koko rekrytointimme seuraavalle tasolle. Tehtävä keskittyy rekrytointiin ja uusien talenttien etsimiseen. Siksi on tärkeää, että sinulla on näkemystä, omaat can do-asenteen ja mahdollisesti aiempaa kokemusta talenttien hausta Linkedinin ja muiden sosiaalisten medioiden avulla. Ennen kaikkea on tärkeää, että olet valmis oppimaan ja tarttumaan haasteeseen!

OLETKO VALMIS VIEMÄÄN REKRYTOINTIMME SEURAAVALLE TASOLLE?

Rekrytointiassistenttina ensisijainen tehtäväsi on ylläpitää ja kehittää JS Suomen rekrytointistrategiaa yhdessä johdon kanssa. Työn painopiste on rekrytoinnissa ja uusien talenttien löytämisessä

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN

Konsepti- ja tuoteymmärrys on tehtävässäsi olennaisen tärkeää. Saat kattavan koulutuksen yrityksemme toimintaan ja ainulaatuiseen konseptiimme, jotta sinulla on parhaat mahdolliset lähtökohdat onnistua tehtävässäsi. Rekrytointiassistenttina raportoit Maajohtajalle ja ajoittain myös suoraan konsernin johdolle.

Henkilönä olet motivoitunut ja valmis kohtaamaan haasteita, omaat can do-asenteen sekä terävän intuition ja pystyt lukemaan ja ymmärtämään ihmisiä. Työskentelet nopeasti ja tehokkaasti kohti sinulle asetettuja tavoitteita, tavoitellen kuitenkin korkeaa laatua kaikessa mitä teet.

ODOTAMME SINULTA

  • Kokemus rekrytointitehtävistä, joissa olet hyödyntänyt sosiaalista mediaa on eduksi, mutta ei välttämätön. Tärkeintä on, että olet valmis oppimaan!
  • Hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Viihdyt dynaamisessa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä
  • Omaat itsenäisen työ-otteen, olet proaktiivinen ja näet ympärilläsi mahdollisuuksia
  • Tuloshakuisuus on sinulle luontaista ja työskentelet mielelläsi kohti sinulle asetettuja tavoitteita
  • Lisäksi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi

TARJOAMME 

Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksemme mukana.

Saat kattavan perehdytyksen työhön, jatkuvaa lisäkoulutusta ja luonnollisesti osaamistasi vastaavan palkan. Työntekijämme saavat myös oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon ja kulttuuri-/liikuntaseteleihin.

Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta 15.3. mennessä.

 

Hae paikkaa!