Rekrytoija

Oletko valmis viemään rekrytointimme seuraavalle tasolle?

Haemme joukkoomme kunnianhimoista ja tavoiteorientoitunutta Rekrytoijaa tukemaan Admin-tiimiämme uusien talenttien löytämisessä, sekä viemään koko rekrytointimme seuraavalle tasolle. Tehtävä keskittyy rekrytointiin ja uusien talenttien etsimiseen. Siksi on tärkeää, että sinulla on näkemystä, omaat can do-asenteen ja mahdollisesti aiempaa kokemusta talenttien hausta Linkedinin ja muiden sosiaalisten medioiden avulla. Ennen kaikkea on tärkeää, että olet valmis oppimaan ja tarttumaan haasteeseen!

Rekrytoijana ensisijainen tehtäväsi on ylläpitää ja kehittää JS Suomen rekrytointistrategiaa yhdessä johdon kanssa. Työn painopiste on rekrytoinnissa ja uusien talenttien löytämisessä.

Työtehtävät pitävät sisällään suorahakua, työhakemusten läpikäymistä, puhelinhaastatteluiden ja  haastatteluiden pitämistä potentiaalin löytämiseksi, hakemusten ja ehdokkaiden hylkäämistä, työpaikkailmoitusten kirjoittamista ja rekrytointijärjestelmän hallintaa. Toisin sanoen sinusta tulee rekrytointiemme avainpelaaja.

Henkilönä olet motivoitunut ja valmis kohtaamaan haasteita, omaat can do-asenteen sekä terävän intuition ja pystyt lukemaan ja ymmärtämään ihmisiä. Työskentelet nopeasti ja tehokkaasti kohti sinulle asetettuja tavoitteita, tavoitellen kuitenkin korkeaa laatua kaikessa mitä teet.

Rekrytoijana raportoit Maajohtajalle ja ajoittain myös suoraan konsernin johdolle.

 

ODOTAMME SINULTA

Itsenäistä työotetta, olethan proaktiivinen ja näet ympärilläsi mahdollisuuksia.

Tuloshakuisuus on sinulle luontaista ja työskentelet mielelläsi kohti sinulle asetettuja tavoitteita.

Viihdyt dynaamisessa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Kokemus suorahausta rekrytoinneissa on eduksi, mutta ei välttämätön. Tärkeintä on, että olet valmis oppimaan!

Hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi

 

TARJOAMME 

Ensimmäisen kuukauden aikana saat kattavan perehdytyksen JS Suomen yrityskulttuuriin, konseptiin ja rekrytointiprosessiin. Työsuhteen aikana saat tehtävään jatkuvaa lisäkoulutusta ja luonnollisesti osaamistasi vastaavan palkan.

Tarjoamme kansainvälisen työilmapiirin ja mahdollisuuden säännölliseen ajatuksenvaihtoon muiden JS:n toimistojen rekrytoijien kanssa.

Työntekijämme saavat myös oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä kulttuuri-/liikuntaetuun, yhteisen aamiaisen joka kuukauden ensimmäinen perjantai ja koko toimiston yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja.

Käy tutustumassa tulevaan työyhteisöösi ja työkulttuuriimme kotisivujemme www.jssuomi.fi ja Instagramimme kautta @jssuomi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amiira Kultalahti +358504711301 tai akt@jssuomi.fi.

Täytämme paikan heti sopivat henkilön löydyttyä.

 

Hae tästä!