Projektipäällikkö / Art Director

Etsimme energiseen ja tuloshakuiseen työyhteisöömme kasvun seurauksena Projektipäällikköä / Art Directoria. 

JS Suomen 50 ammattitaitoista työntekijää ovat erikoistuneet Interaktiivisiin Esitteisiin, jotka on räätälöity tarkasti vastaanottajien tarpeisiin. Interaktiivinen Esite tarjoaa lukijalle parhaan mahdollisen online-kokemuksen niin paperilla kuin verkossakin. Laadukas painettu esite soveltuu täydellisesti yrityksen autenttiseen ja vakuuttavaan esittelyyn. Sähköinen esite on interaktiivinen, ja se on varta vasten suunniteltu tuottamaan paras mahdollinen lukukokemus verkossa.

Etsimme energiseen ja tuloshakuiseen työyhteisöömme kasvun seurauksena Projektipäällikköä / Art Directoria.

Tehtävä

Toimit tehtävässäsi Projektipäällikkönä / Art Directorina osana JS Suomen tuotantotiimiä ja vastaat esiteprojektien toteutusvaiheesta sekä projektinhallinnasta. Projektinhallinta sisältää yhteydenpitoa asiakkaisiin, aikatauluttamista, budjettien ja projektin sidosryhmien (valokuvaajat, videokuvaajat, copywriterit jne.) hallinnointia sekä yhteydenpitoa sopimuspainoihin. Lisäksi vastaat omien esiteprojektiesi luovasta suunnittelusta ja taitosta.

Odotamme sinulta vahvaa visuaalista silmää, taitto-osaamista, kokemusta videoeditoinnista ja projektinhallintataitoja. Sinulla on kokemusta asiakastyöskentelystä, B2B-viestinnästä sekä AD:n tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Olet tuloshakuinen ja nopea ideoimaan. Hallitset Adobe-ohjelmien käytön (CC-paketti PC-ympäristössä). Hallitset suomen kielen erinomaisesti ja pystyt kommunikoimaan englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän vakavaraisessa media-alan yrityksessä. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteeseen ja työhön sekä jatkuvaa lisäkoulutusta kotimaassa ja kansainvälisissä konferensseissa. Työntekijöillämme on oikeus laajennettuun työterveyshuoltoon ja kulttuuri-/liikuntaetuun.

Mietitkö minkälainen JS Suomi on työyhteisönä? Käy tutustumassa arkeemme Instagramissa @jssuomi.

Kiinnostuitko?

Laita meille vapaamuotoinen hakemus, CV ja työnäytteitäsi tai linkki sähköiseen portfolioosi. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Amiira Kultalahti akt@jssuomi.fi, puh. 050 471 1301 viikoilla 27 ja 32.

 

Hae tästä!