Ilmoituskonsultti

Haluatko työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä visio ja tavoitteet?

Kuvailisitko itseäsi tavoitteelliseksi ja sanavalmiiksi työntekijäksi, joka loistaa kirkkaimmin tuloskeskeisessä sekä nopeatempoisessa ympäristössä? Haemme positiiviseen joukkoomme innokasta Ilmoituskonsulttia, jolla on vahva halu kasvaa huippumyyjäksi.

 

Tärkeimpänä tehtävänäsi Ilmoituskonsulttina on vastata esiteprojektien rahoituksen hankinnasta ja materiaalien keräyksestä. Päätyövälineenäsi on puhelin ja tärkeimpänä tehtävänäsi on kontaktoida esiteasiakkaidemme yhteistyökumppaneita ja tarjota heille optimaalinen markkinointiratkaisu. Toimit aktiivisesti osana 3-4 hengen myyntitiimiä vastaten kuitenkin omista asiakkaistasi.

 

Odotamme sinulta:

  • Halua olla askeleen edellä muita ja ylittää tavoitteesi
  • Järjestelmällistä työotetta sekä kykyä tehdä nopeita ja laadukkaita ratkaisuja
  • Aikaisempaa kokemusta tavoitteellisen myyntityön tekemisestä. Puhelimitse tapahtunut myynti katsotaan eduksi.
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä kommunikoida englanniksi

 

JS Suomella pääset osaksi kasvavaa ja menestyksekästä kansainvälistä yritystä. Haemme vahvistukseksi huippuyksilöitä, joille tarjoamme osaamista vastaavan palkan, kattavan perehdytyksen, jatkuvaa koulutusta sekä mahdollisuuksia uralla etenemiseen. Työntekijämme saavat oikeuden myös maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Käy tutustumassa meihin Instagramissa @jssuomi tai lukemassa työntekijöidemme kertomuksia verkkosivuillamme  https://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/tyoentekijaet-kertovat/

Jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita hakujärjestyksessä.

 

Hae tästä!

 

Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Lotta Lehtoseen sähköpostitse lot@jssuomi.fi tai soittamalla 050 532 1475.