Ilmoituskonsultti

Haluatko työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio?

 

Tehtävä

Päätyövälineesi on puhelin ja tärkeimpänä tehtävänäsi on kontaktoida esiteasiakkaidemme yhteistyökumppaneita ja tarjota heille optimaalinen markkinointiratkaisu. Toimit osana 3-4 hengen myyntitiimiä ja vastaat itsenäisesti esiteprojektien rahoituksen hankinnasta sekä materiaalin keräämisestä.

Tunnistatko itsesi?

  • Olet aina askeleen edellä muita ja parhaimmillasi tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä.
  • Työotteesi on järjestelmällinen ja pystyt tekemään nopeita ja laadukkaita ratkaisuja.
  • Olet tottunut tekemään laadukasta työtä omiin tuloksiisi keskittyen.

Haemme joukkoomme huippuyksilöitä, joille tarjoamme luonnollisesti osaamista vastaavan palkan. Kaikki työntekijämme saavat kattavan perehdytyksen työhön, jatkuvaa lisäkoulutusta sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla. Työntekijämme saavat myös oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja kulttuurietuun.

Vakuuta meidät

Tehtävä edellyttää aikaisempia onnistumisia tavoitteellisessa myyntityössä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä kommunikoida englanniksi. Laskemme aiemman kokemuksen puhelimitse tapahtuvasta myynnistä eduksi.

Mietitkö minkälainen olemme työyhteisönä? Käy tutustumassa meihin Instagramissa @jssuomi tai lukemassa työntekijöidemme kertomuksia verkkosivuillamme  https://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/tyoentekijaet-kertovat/

Jos tunnet paloa yritysmyyntiä kohtaan jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta.

Hae tästä!

Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Amiira Kultalahteen sähköpostitse akt@jssuomi.fi tai soittamalla 0504711301.