Art Director / Video Editor

Etsimme energiseen ja tuloshakuiseen työyhteisöömme kasvun seurauksena Art Directoria / Video Editoria.

JS Suomen 50 ammattitaitoista työntekijää ovat erikoistuneet Interaktiivisiin Esitteisiin, jotka on räätälöity tarkasti vastaanottajien tarpeisiin. Interaktiivinen Esite tarjoaa lukijalle parhaan mahdollisen online-kokemuksen niin paperilla kuin verkossakin. Laadukas painettu esite soveltuu täydellisesti yrityksen autenttiseen ja vakuuttavaan esittelyyn. Sähköinen esite on interaktiivinen, ja se on varta vasten suunniteltu tuottamaan paras mahdollinen lukukokemus verkossa.

Etsimme energiseen ja tuloshakuiseen työyhteisöömme kasvun seurauksena Art Directoria / Video Editoria.

Tehtävä

Tehtävänäsi Art Directorina / videoeditorina on vastata projektien visuaalisesta ilmeestä sekä esitteiden ja videoiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävä sisältää aineistonhallintaa, kuvankäsittelyä, virheettömien painoaineistojen laadintaa sekä graafisten ohjeistusten noudattamista ja laadintaa yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Etsimme graafista suunnittelijaa, joka toisi tuotantotiimiimme vahvaa teknistä osaamista, visuaalista silmää ja osaamista videoeditoinnista. Tehtävässä on mahdollista edetä myös projektinhallinnalliseen rooliin, jossa esiteprojektien luovan suunnittelun ja taiton lisäksi johdat Interaktiivisen Esitteen tuotantoa ja hallinnoit projektin budjettia sekä sidosryhmiä. 

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta AD:n tehtävistä vähintään kahdelta vuodelta, mielellään esitteiden tai aikakauslehtien parissa. Hallitsethan Adobe-ohjelmien käytön (CC-paketti PC-ympäristössä). Työskentelykieli on pääsääntöisesti suomi, mutta toivomme että pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän vakavaraisessa media-alan yrityksessä. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteeseen ja työhön sekä jatkuvaa lisäkoulutusta kotimaassa ja kansainvälisissä konferensseissa. Työntekijöillämme on oikeus laajennettuun työterveyshuoltoon ja kulttuuri-/liikuntaetuun.

Mietitkö minkälainen JS Suomi on työyhteisönä? Käy tutustumassa arkeemme Instagramissa @jssuomi tai nettisivuillamme www.jssuomi.fi.

Kiinnostuitko?

Laita meille vapaamuotoinen hakemus, CV ja työnäytteitäsi tai linkki sähköiseen portfolioosi. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Amiira Kultalahti akt@jssuomi.fi, puh. 050 471 1301 viikoilla 27 ja 32.

 

Hae tästä!