Advertising Consultant

 

Haluatko työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä visio ja tavoitteet?

JS Suomi on osa JS World Mediaa ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Tällä hetkellä toimintaa on yhdeksässä eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomessa toiminta on aloitettu vuonna 2009 ja Helsingin toimistoltamme löytyy tällä hetkellä noin 50 Interaktiivisten esitteiden asiantuntijaa niin myynnin kuin tuotannonkin puolelta.

Interaktiivinen esite on moderni ja monikäyttöinen viestinnän väline esimerkiksi myynnin tai markkinoinnin työkaluna. Tuotamme vuosittain noin 500 Interaktiivista esitettä eri alojen toimijoille. Asiakkainamme ovat niin keskisuuret kuin suuretkin yritykset sekä kunnat, kaupungit, järjestöt ja liitot.

Haemme nyt B2B myynnin tulevaisuuden moniosaajaa, jolla on vahva halu kehittyä ja ottaa vastaan uusia haasteita. Mikäli sinua motivoi monipuoliset työtehtävät, tuloksellisuus sekä vapaus tehdä työtä itsenäisesti tiimin tuen läsnä ollessa, olet etsimämme henkilö!

Mitä rooli sisältää?

Advertising Consultantin rooli on tulosvastuullinen työtehtävä ja sisältää päävastuun esiteprojektien toteuttamisen mahdollistamisesta asiakkaillemme. Tärkeimpänä tehtävänäsi on kontaktoida esiteasiakkaidemme kumppaniyrityksiä ja tarjota heille optimaalista markkinointiratkaisua. Toimit aktiivisesti osana 3-4 hengen myyntitiimiä, vastaten kuitenkin omista asiakkaistasi.

Tärkeimmät työtehtäväsi:

 • Esiteprojektin ilmoitusmyynnin toteuttaminen asiakkaan kontaktoinnista kaupan clousaamiseen
 • Asiakkaiden toimintaan tutustumista
 • Toimittajalistan täydentämistä
 • Lisänimien etsintää
 • Ilmoitusmateriaalien hankkimista asiakkaalta
 • Oman myynnin seuraamista
 • Yhteistyö tuotannon ja esitemyynnin osastojen kanssa

Työssä menestymisen kannalta tärkeitä asioita:

 • Sinulla on aikaisempaa tuloksellisen myynnin kokemusta
 • Nautit tavoitteellisesta myyntityöstä
 • Olet parhaimmillasi paineen alla työskennellessäsi
 • Haluat nähdä oman työn tuloksesi nopeasti
 • Haluat tarjota asiakkaalle vain parasta, saamalla asiakkaan kiinnostumaan, sitoutumaan ja ostamaan
 • Sinulle ominaisia piirteitä ovat positiivisuus, proaktiivisuus ja ahkeruus, jotka ovat tärkeitä arvoja myös meille

Miksi meille töihin?

Tarjoamme jokaisella työntekijälle motivoivan työympäristön – hyvän työilmapiirin ja mahtavat työkaverit! Meillä työntekijöitä halutaan palkita onnistumisista ja pitkäjänteisyydestä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä hyvät kehitys- ja etenemismahdollisuudet. Toimintamme on matalahierarkista ja yhteisiin tavoitteisiin pyrkimistä.

Työntekijämme saavat oikeuden myös maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Tsekkaa Instagramista miltä meidän arki näyttää @jssuomi tai käy lukemassa työntekijöidemme kertomuksia verkkosivuillamme  https://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/tyoentekijaet-kertovat/

Jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita nopealla aikataululla.

Hae tästä!

 

JS Suomi perustettiin vuonna 2009 ja kuuluu kansainväliseen JS World Media mediakonserniin. Toimimme 9 maassa yhteensä yli 450 työntekijän voimin. Erikoisalanamme ovat ilmoitusrahoitteiset Interaktiiviset Esitteet, jotka on räätälöity tarkasti vastaanottajien tarpeisiin.