ProFilm

Kiinnitä kävijän huomio laadukkaalla ja ammattitaitoisesti toteutetulla markkinointimateriaalilla. ProFilm tarjoaa tehokkaan viestintäpaketin, johon sisältyy korkeatasoinen filmi, sosiaalisen median video, interaktiivinen esite ja sosiaalisen median julkaisut. Tämä on täydellinen yhdistelmä sisältöä digitaalisten kanavien tehostamiseen.

Kiinnostavat interaktiiviset toiminnot elävöittävät sisältöäsi

Hyödy kiinnostavista interaktiivisista toiminnoista, jotka saavat sähköisen esitteesi erottumaan edukseen. Täydellinen tilaisuus nostaa brändisi kilpailijoiden yläpuolelle.

Kuvagalleria

Lukija voi selata interaktiivisen esitteen inspiroivaa kuvagalleriaa.

Kuvake

Kuvake ohjaa lukijat nettisivuille tai -kauppaan, yhteystietoihin tai muuhun sisältöön.

Cinemagraph

Vangitsevat videoelementit elävöittävät kuviasi.

360˚ :n panoraama

Panoraama välittää realistisen kuvan huoneesta, toimipaikasta tai muusta ympäristöstä.

Liikegrafiikka

Liikegrafiikka, liikkuva kuva tai teksti koukuttaa katsojan.

Snap-video

Työntekijöiden mieleenpainuvat kertomukset antavat autenttisen vaikutelman (lisätoiminto).

Paketin 1. tuote

Korkeatasoinen filmi

Personoi yritystäsi ja välitä siitä autenttinen kuva. Korkeatasoinen filmi on täydellinen keino saada kävijät viipymään nettisivuillasi pitempään tai aktivoida yleisöä muilla alustoilla.

Filmi maksimoi viestisi tehon, olipa tavoitteenasi sitten huippuhakijoiden houkuttelu tiimiisi, tuotteiden tai palvelujen esittely ymmärrettävästi tai kestävän kehityksen aloitteistasi kertominen.

Oli tarkoitus mikä tahansa, filmi tempaa mukaansa ja saa brändisi jäämään ihmisten mieleen.

Paketin 2. tuote

Sosiaalisen median video

Boostaa somenäkyvyyttäsi lyhyellä ja tehokkaalla videolla. Sosiaalisen median video on helppo jakaa, ja sen nasevat viestit kiinnittävät sometulvassa katsojan huomion, mikä on omiaan lisäämään brändisi näkyvyyttä.

Korkeatasoisen filmimme tavoin myös sosiaalisen median video sisältää musiikin, korostustekstit, toimintakehotteen, outron ja muita elementtejä. Se siirtää käyttäjän somesyötteen selailusta suoraan asiakaspolulle.

Paketin 3. tuote

Interaktiivinen esite

Interaktiivinen esite on paljon enemmän kuin keskivertoesite. Siihen sisältyy kiinnostavia interaktiivisia toimintoja, jotka herättävät tarinasi eloon uudessa digitaalisessa ympäristössä. Mykistä lukijasi liikegrafiikalla, cinemagrapheilla, kuvagallerioilla ja muilla mieleenpainuvilla interaktiivisilla toiminnoilla.

Unohda staattiset PDF-tiedostot. Tarjoa vastaanottajillesi ainutlaatuinen lukuelämys interaktiivisella esitteellä, joka innostaa aivan uudenlaiseen vuorovaikutukseen materiaalisi kanssa.

Paketin 4. tuote

Sosiaalisen median julkaisut

Paranna yrityksesi verkkonäkyvyyttä ja tavoita kohdeyleisösi jakamalla viestintäpakettia tehokkaasti sosiaalisessa mediassa.

Saat joukon ammattitaidolla toteutettuja sosiaalisen median julkaisuja, joiden mukaansatempaavat tekstit ja visuaaliset elementit optimoivat yrityksesi suorituskyvyn sosiaalisessa mediassa.

Postaukset toimitetaan julkaisuvalmiina, joten voit julkaista ne helposti itse tai pyytää meitä julkaisemaan ne puolestasi. Teitpä kummin tahansa, maksimoit viestintäpakettisi vaikutuksen sosiaalisessa mediassa.

Boostattua verkkonäkyvyyttä

ProFilm-paketti tarjoaa täydellisen tavan parantaa näkyvyyttäsi digitaalisissa kanavissa. Saat suorituskyvyltään optimoidun valikoiman markkinointimateriaalia kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin, mikä tehostaa verkkonäkyvyyttäsi.

Kaikki sisältö samassa paikassa

Käytössäsi on ikioma sisältöpankki (MySite), josta löydät kaiken markkinointimateriaalisi: filmin, sosiaalisen median videon, interaktiivisen esitteen sekä kaikki projektia varten otetut kuvat ja videot.

Optimoitua mukavuutta

Meillä on ollut aivan erityinen tavoite testatessamme ja hioessamme tätä pakettia: haluamme, että prosessi on sinun kannaltasi mahdollisimman tehokas ja vaivaton – ja lopputulos huikea.

Maksuton tuotanto

Konseptimme on yksinkertainen. Viestintäpaketti perustuu yhteisnäkyvyyteen, ja se rahoitetaan projektiin osallistuvien toimittajiesi ja yhteistyökumppaneidesi ilmoituksilla. Materiaalin tuottaminen on siten sinulle täysin maksutonta.

A man sitting at a desk and working while wearing a headset and talking to a customer.

Jätä kaikki meidän huoleksemme

Tuhansien asiakastapausten tuomalla kokemuksella tiedämme täsmälleen, miten esiteprojekti hoidetaan tehokkaasti alusta loppuun. Mitä jos siis jättäisit sen meidän hoidettavaksemme?

Me teemme kaiken aina rahoituksen hankkimisesta viestintäpakettiin sisältyvän materiaalin suunnitteluun ja tuottamiseen – ja sinä saat taidolla toteutetut markkinointimateriaalit. Riittää, että kerrot meille tarinasi, niin me puemme sen kiinnostavaan ja mukaansatempaavaan muotoon.

Helppoa verkkojakelua

Sähköpostit

Maksimoi liiketoimintasi näkyvyys jakamalla interaktiivista esitettä sähköpostiviestien allekirjoituksissa nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille, toimittajille ja yhteistyökumppaneille.

Nettisivut

Lisää nettisivujesi vetonaulaksi filmi ja interaktiivinen esite, jotka saavat kävijät viihtymään sivustollasi pitempään.

Sosiaalinen media

Jaa mukaansatempaavaa sosiaalisen median videota ja interaktiivista esitettä ja paranna siten brändisi tunnettuutta, luo lisää liidejä ja ohjaa liikennettä somesta nettisivuillesi.

Esittelyt

Laita korkeatasoinen filmi tai interaktiivinen esite pyörimään isolle näytölle – täydellinen ratkaisu messuille ja konferensseihin.

A man and a woman flipping through a brochure while looking at each other and talking.

Tehokas kokemus alusta loppuun

Prosessin jokainen vaihe on optimoitu ja virtaviivaistettu, jotta sinä pääsisit mahdollisimman helpolla.

Me hoidamme rahoituksen, suunnittelun ja toimituksen kaikki vaiheet, eli mikään siitä ei kaadu sinun niskaasi. Alkuun päästäksemme tarvitsemme vain luettelon potentiaalisista ilmoittajista ja pienen juttutuokion selvittääksemme, mitä haluat viestiä kohderyhmillesi. Loput voit jättää meidän huoleksemme.

Tarjoamme jatkuvaa tukea ja palvelua ja autamme sinua online-käyttöönotossa. Saat meiltä myös hyviä vinkkejä ja neuvoja siitä, miten saat viestintäpaketista kaiken irti.

Power to your story – polkaistaan homma käyntiin

Haluatko tavoittaa kohderyhmäsi oikeanlaisella sisällöllä oikeassa mediassa? Ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sinua kertomaan tarinasi.