Oletko ahkera ja valmis oppimaan uutta? Houkutteleeko sinua myyntityö kansainvälisessä media-alan yrityksessä? Hienoa, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Haemme Projektikonsultteja/Key Account Managereja, jotka ovat motivoituneita työskentelemään tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä.

Tehtävänäsi on kontaktoida yritysjohtajia ja julkisen sektorin päättäjiä, ja löytää yhdessä asiakkaan kanssaratkaisut, joilla JS Suomen uudistettu interaktiivinen esitepaketti tuo heille parhaiten lisäarvoa. Työ on projektikohtaista ja se tehdään läheisessä yhteisyössä muiden tiimin jäsenten kanssa.

Sinä olet tavoitehakuinen ja sinulla on hyvä ote työntekoon. Lisäksi olet kunnianhimoinen ja tottunut tekemään laadukasta työtä omiin tuloksiisi keskittyen. Kaipaat ammatillisia haasteita ja haluat työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä visio.

Tarjoamme Sinulle uralla etenemismahdollisuuksia ja mahdollisuuden kasvaa yrityksemme mukana. Saat kattavan perehdytyksen työhön, jatkuvaa lisäkoulutusta ja luonnollisesti osaamistasi vastaavan palkan. Työntekijämme saavat myös oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon ja kulttuuri-/liikuntaseteleihin.

Mietitkö millainen olemme työyhteisönä? Käy tutustumassa työntekijöidemme kertomuksiin verkkosivuillamme kohdassa "Ajankohtaista" tai linkistä: http://www.jssuomi.fi/ajankohtaista/

Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta.

Toimi nopeasti sillä palkkaamme sopivan henkilön löydyttyä!

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

 

Hae meille