Video valloittaa sisältömarkkinoinnin

Nettivideot jatkavat voittokulkuaan. Ratsastamme aallonharjalla – tule mukaan!

Video tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin video herättää kiinnostusta brändiäsi kohtaan ja tuo sille näkyvyyttä. Video toimii katseenvangitsijana ja on helppo sisäistää. Videon potentiaalinen tavoittavuus on myös aivan omaa luokkaansa, mistä ovat oivana osoituksena esimerkiksi YouTube ja Facebook. Videoita on helppo jakaa ja kommentoida, ja jos saat katsojat mukaan, he viipyvät sivustollasi pitempään ja ehkä jakavat videosi. Tällä jos millä on markkinointiarvoa!

Ciscon mukaan videoiden osuus kuluttajien kaikesta internetliikenteestä on vuonna 2017 kaikkiaan 69 prosenttia. Tämä ja videon kaikki edut huomioon ottaen sisältömarkkinoinnin tulevaisuus on epäilemättä videoissa.

Videoita voivat teettää kaikki yritykset - niin suuret kuin pienetkin. On kuitenkin syytä muistaa, että videoiden täyden potentiaalin hyödyntämiseksi niille on hankittava näkyvyyttä useilla eri kanavilla. JS Suomi auttaa sinua luomaan ainutlaatuisen videon, jonka avulla yrityksesi voi erottua muista. Käytä videota yrityksesi verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja sähköposteissa. 

 

Takaisin