Toimistomme ilopilleri ja olutharrastaja hoitaa projektin kuin projektin

Projektikonsulttina työskentelevä Susa ilahduttaa koko toimistoa aurinkoisella olemuksellaan

Susa on työskennellyt talossa huhtikuusta 2016. Tämä vauhdikas moniosaaja ja äiti tunnetaan upeista tatuoinneistaan ja rennosta asenteestaan.

Vapaa-ajallaan Susa kertoo harrastavansa liikuntaa eri muodoissa ja nauttivansa lukemisesta. Lisäksi hän häärää panimoiden ja alan tapahtumien parissa jatkaen sydäntään lähellä olevaa olutharrastusta. Susan jälkikasvu pysyy harrastuksissa mukana: tytär kasvaa Disney-maailmaan, ja tenaville on ostettu ensimmäiset oluet, joita kypsytetään heidän 18-vuotispäiviinsä asti, kunnes niitä maistellaan yhdessä.

Miten päädyit JS:lle?

Edellisessä työssäni tuntui, että kaikki oli jo nähty ja koettu. Hain sellaisia töitä, jotka vaikuttivat mielenkiintoisilta. Päädyin JS Suomelle haastatteluun ja huomasin, että yritys ja projektikonsultin työnkuva vaikuttivat sopivilta. Hyvä puoli tilanteessani oli silloin se, että minulla oli varaa valita - halusin tulla juuri JS Suomelle töihin.

Millainen on työnkuvasi?

Työtehtäviini kuuluvat potentiaalisten asiakkaiden tarkastelu, uusien projektien ideointi ja yhteydenotto asiakkaisiin. Konsultoin asiakkaita mahdollisista projekteista, ja sovin tapaamisia kun kiinnostus projektiin löytyy.

Työnkuva oli minulle aloittaessani uudenlainen ja siksi kiinnostava, vaikka olen tehnyt muutamaa eri myyntityötä aiemmin. Sopiva työnkuva, työympäristö ja työajat ovat minulle tärkeitä. Tuntuu, että JS:llä mikään päivä ei ole samanlainen.

Minkälainen JS on työpaikkana?

Virkistävä! Meillä on paljon erilaisia tyyppejä keiden kanssa tehdä töitä, mikä on kivaa. Ihmisillä on monenlaisia eri työtehtäviä, ja töissä oppii jatkuvasti uutta. JS:llä on myös mahdollisuus edetä ja kehittyä.

Kerro mielenkiintoisimmasta projektista missä olet ollut mukana?

Yhtä on vaikeaa nimetä. Tietysti ihan ensimmäiset tekemäni projektit olivat itselle mielenkiintoisia. Parhaiten mieleen jääneet ovat sellaisia, joissa projektin ideaa on ehkä aluksi epäilty, mutta se onkin lopulta onnistunut loistavasti.

Erityiskykysi?

Mitähän tähän sanoisi… porukka usein kysyy, miten jaksan aina vaikuttaa niin iloiselta!

Kerro jotain itsestäsi, mitä muut eivät tiedä

Olen toiminut pitkään olutalalla, ja tapani kuvailla oluita on kuulemma hyvin poikkeava. Yksi parhaista kuvailuista, josta olen saanut kiitosta, oli että mielestäni eräs olut tuoksui siltä, kuin se haluaisi vetäistä nuuhkaisijaa nenille. Kun olutta puolestaan maistoi, maku tuntui sellaiselta, että se haluaisikin vain halailla maistelijaa sängyssä!

Kenen henkilöprofiilin haluaisit seuraavaksi lukea?

Haluaisin tutustua ilmoituskonsulttipuolelta Ullaan. Hän on mukava ja ilahduttava työkaveri, ja hänen kaksi suloista koiraansa käyvät välillä ilahduttamassa meitä toimistolla.

 

Takaisin