Projektikonsulttien ukkosenjumala

Toimiston supersankari Jarno ymmärtää asiakkaiden tarpeet

Jarno aloitti uransa JS:llä neljä vuotta sitten ja työskentelee tällä hetkellä projektikonsulttitiimin vetäjänä. Suurin osa toimistomme väestä tuntee hänet paremmin nimellä Thor, norjalaista ukkosenjumalaan muistuttavan olemuksensa vuoksi. Tämä adonis tunnetaan myös muun muassa intohimoisena ruokaharrastajana, joka on ollut mukana järjestämässä JS Suomen suurta juustokakkukilpailua. Tämän kilpailun Jarno tietenkin voitti huikeat 17 suklaalevyä sisältävällä triplasuklaajuustokakullaan.  Vapaa-ajalla Jarno rentoutuu jalkapallon parissa Suomessa ja on sen verran innokas jalkapalloharrastaja että on valmis matkustamaan jopa ulkomaille katsomaan suosikkijoukkueensa Manchester Unitedin pelejä.

Miten päädyit JS:lle?

Valmistuin Haaga-Heliasta tradenomiksi, jossa koulutusalani oli kansainvälinen kauppa ja markkinointi. Valmistumiseni jälkeen näin työpaikkailmoituksen JS Suomelle. Yritys vaikutti todella mielenkiintoiselta haasteelta, jossa saisin mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa, jonka tarkoituksena on myydä markkinointiviestinnällisiä ratkaisuita yrityksille. Kun aloitin työt JS:llä tajusin, että sain juuri sitä mitä halusin; pääsin hyödyntämään koulussa oppimiani asioita ja yhdistämään ne kovaan myyntityöhön, josta olen aina pitänyt.

Millainen on työnkuvasi?

Aloitin JS Suomella projektikonsulttina. Projektinkonsulttien päätoimenkuva on uusasiakashankinta ja asiakkaiden viestinnällisten tarpeiden kartoittaminen, sekä tietysti tärkeimpänä erilaisten toimenpiteiden löytäminen, joiden avulla pystymme tuomaan lisäarvoa asiakkaidemme viestintään. Tällä hetkellä toimin tiiminvetäjänä projektikonsultti-tiimillemme. Tiiminvetäjän toimenkuva on tuonut työhöni todella paljon mielenkiintoisia haasteita, joista nautin. Toimenkuva on myös kehittänyt minua ammatillisesti todella paljon.

Minkälainen JS on työpaikkana?

JS Suomi on työpaikkana erittäin miellyttävä. Työ on haasteellista, jossa pääsee keskustelemaan Suomen suurimpien yritysten johtajien kanssa. Pidän erityisesti siitä, että täällä työskentelee paljon myyntihenkisiä ihmisiä, jotka haluavat jatkuvasti kehittää itseänsä ja yrityksen liiketoimintaa. Pidän erittäin paljon ilmapiiristä, jossa kannustetaan keksimään uutta ja siihen aidosti annetaan mahdollisuus.

Kerro mielenkiintoisimmasta projektista missä olet ollut mukana

Vaikea nimetä vain yhtä. Mielenkiintoisimpia projekteja ovat sellaiset, joissa asiakkaan kanssa on väännetty pitkään ja palloteltu ideoita edestakaisin ja viimeinkin, jopa kuukausien, jälkeen löydetään yhdessä ratkaisu, joka selkeästi hyödyttää asiakastamme.

Erityiskykysi

Olen mielestäni hyvä kuuntelemaan asiakkaitamme ja ymmärtämään heidän tarpeitaan.

Kerro jotain itsestäsi mitä moni ei tiedä

Yksi hirveä kokemus Linnanmäen maisematornissa sai minut pelkäämään korkeita paikkoja pari vuotta sitten…

Kenen henkilöprofiilin haluaisit seuraavaksi lukea?

Suomen vanhimman teinipojan, 70-luvulla äidinkielestä laudaturin kirjoittaneen, vuoden 2016 parhaan KAM:n ja ennen kaikkea hyvän ystäväni Ramin.

 

Takaisin