Onnistunut kansainvälinen Train-the-Trainer -seminaari johtajakouluttajille

JS Academy haluaa tuottaa taitavia esimiehiä, jotka varmistavat osaavat työtekijät ja pitkäaikaiset työntekijäsuhteet.

Tutkimukset osoittavat että ammattitaitoinen johtajuus luo perustan hyville tuloksille ja työntekijöiden pysyvyydelle. On tunnettu tieto, että työntekijät vaihtavat esimiehiä, eivät työpaikkoja. Haluamme JS:llä kouluttaa kykeneviä esimiehiä, jotka puolestaan kehittävät osaavia työntekijöitä ja luovat pitkäaikaisia suhteita. Tästä syytä käytämme paljon resursseja kouluttaaksemme esimiehemme hyödyntämään todistetusti tehokkaita johtamistyökalujamme.

20. - 22. helmikuuta 2017 johtajakouluttajamme kaikista Euroopan toimistoista tapasivat vuosittaisessa Train-the-Trainer -seminaarissa. Tapahtuma pidettiin JS Academyssa JS World Median pääkonttorissa, Tanskan Aarhusissa. Seminaarin tarkoitus oli jakaa osaamista ja harjoitella uuden koulutusmateriaalin ja tehtävien käyttöä.

Tänä vuonna tiivistä seminaariohjelmaa piristi myös kulttuuritapahtuma. Koska Aarhus on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2017, ohjelmaan kuului "kulttuurikävely", jonka aikana kouluttajat pääsivät tutustumaan kauniiseen kaupunkiimme. Oma JS-konkarimme ja JS Espanjan maajohtaja Lars Qaddoum viihdytti osallistujia tarinoilla JS:n historiasta ja siitä, kuinka kaikki alkoi Aarhusissa lähes 25 vuotta sitten.

Oli ilo työskennellä kaikkien positiivisten, ahkerien ja sitoutuneiden johtajakouluttajien kanssa, jotka ovat nyt valmiita tuomaan toimistojensa johtajat seuraavalle tasolle.

 

Takaisin