Muutokset kuuluvat Key Account Managerin arkeen

Aikaisemmin projektikonsulttina työskennellyt Alina tekee nyt työtä avainasiakaspäällikkönä – ja samalla piristää työkavereita leivontataidoillaan sekä iloisella asenteellaan.

Pian jo neljä vuotta JS:llä viihtynyt Alina on toimistomme venäjänkielentaitoinen vahvistus, jolle ruoanlaitto ja leipominen ovat tärkeitä harrastuksia. Myös työkaverit ovat päässeet nauttimaan tämän foodien kyvyistä, sillä aina välillä hän yllättää heidät itse tehdyillä herkuilla. Omat suosikkiruoat vaihtelevat fiiliksen mukaan ja välillä tulee käytyä ulkona syömässä etsimässä uusia makuja.

Alinalla on pitkä kokemus vaatealalta ja muoti on edelleen lähellä hänen sydäntään. "Tykkään fiilistellä kauniita juttuja, oli sitten kyse muodista tai sisutuksesta", Alina kertoo.

Vastapainoa työlle tuovat myös treenaaminen ja ryhmäliikuntatunnit. Omasta taloyhtiöstä löytyykin kuntosali, joten treenaamaan pääsee aina kun siltä tuntuu. 

Toimistolla Alinaa ei muutenkaan joka päivä nähdä istumassa, sillä matkustaminen on olennainen osa hänen työtään. Hän kertoo nauttivansa työnsä vaihtelevasta luonteesta ja työpäivät kuluvat vauhdilla. Tradenomin koulutuksen hankkinut Alina harkitsi alun perin lääkärin uraa. Auttamista voi kuitenkin harjoittaa monella tavalla. Myös nykyisessä työssään hän pääsee kuuntelemaan asiakkaita ja pohtimaan yhdessä heidän tarpeitaan.

Miten päädyit JS:lle?

Ennen tätä työpaikkaa toimin vastaavana vaatealalla ja kun elämässäni tuli mahdollisuus kokeilla jotain uutta työuralla, päätin tarttua hetkeen. Näin ilmoituksen projektikonsultin vapaasta paikasta ja hain JS:lle. Heti seuraavana päivänä minuun otettiin yhteyttä.

Millainen on työnkuvasi?

Työskenneltyäni projektikonsulttina työnkuvani muuttui ja tällä hetkellä toimin yrityksessämme avainasiakaspäällikkönä. Työnkuvaan kuuluvat asiakastapaamiset ympäri Suomea ja tapaamisten sopiminen. Työ vaatii paljon suunnittelua, auton ratissa istumista ja positiivisuutta. Samaan aikaan ilmassa on niin sanotusti hyvinkin monta palloa ja niistä kaikista on pidettävä kiinni. Välillä minua näkee myös toimistolla!

Minkälainen JS on työpaikkana?

Työpaikallamme on hyvä ilmapiiri ja olemme oikea JS-perhe. Kollegat ovat aina valmiita auttamaan minua, mikäli en itse ehdi tekemään jotain tai kaipaan neuvoja. Työnantaja kannustaa meitä monin tavoin esimerkiksi tarjoamalla yhteisiä tiimi-illallisia onnistumistemme mukaan. Myös fyysisestä puolesta huolehditaan. Toimistollamme on käytössä tasapainolautoja ja satulatuoleja. Lisäksi voimme käydä työajalla hierojalla, joka tulee toimistollemme saakka.

Kerro hienoimmasta kokemuksestasi JS:llä?

Hienoja kokemuksia on paljon. Kiitolliset ja tyytyväiset asiakkaat kruunaavat työpäiviä. Asiakaspalaute on aina tärkeää, koska haluamme kehittyä työssämme. Hienot kokemukset liittyvät usein myös virkistysjuhliin ja ulkomailla oleviin konferensseihin. Muutaman vuoden takaa kesäpäivä Linnanmäeltä on jäänyt vahvasti mieleen. Silloin Amazing race -tyyppinen virkistyspäivä sisälsi mieleenpainuvia hetkiä.

Erityiskykysi?

Osaan lentää ja en vanhene koskaan.

Kerro jotain itsestäsi mitä kukaan ei tiedä.

Ensimmäiset 4 vuotta koulua olen käynyt Petroskoissa suomalais-ugrilaisessa koulussa.

Kenen henkilöprofiilin haluaisit seuraavaksi lukea?

Tuotantotiimimme Art Directorin, Leenan.

 

Takaisin