Laatupäällikkö on projektien portinvartija

Olet ehkä kuullut äänemme puhelimessa, mutta nyt pääsemme katsomaan keitä linjan toisessa päässä häärii.

Tässä juttusarjassa saamme tietää enemmän JS:llä työskentelevistä ammattilaisista. Mitkä ovat mielenkiintoisimmat projektit, joiden parissa he ovat työskennelleet? Onko heillä piileviä supervoimia? Edes omat työtoverimme eivät aina tiedä mitä kaikkea toisten työhön liittyy tai mikä on tuonut meidät kaikki samaan paikkaan. Kenties löydät joukosta jopa tulevan kollegasi.

Ensimmäisenä esittelemme projektien laadusta vastaavan Jannen, joka on kolmen vuoden aikana ehtinyt kokea JS:llä jo paljon. Janne (josta kuullaan usein käytettävän nimiä Turku, meedio ja Jean) aloitti uransa JS:llä ilmoituskonsulttina, mistä hän siirtyi myöhemmin projektikonsultin tehtäviin. Tällä hetkellä hän työskentelee Quality Managerina JS Suomen Quality centerissä, yhdessä seitsemän hengen tiimin kanssa. Janne oli ensimmäinen kokonaan kuntien esiteprojekteihin erikoistunut ilmoituskonsultti ja hän on ollut vahvasti mukana kehittämässä JS:n kuntapuolen toimintaa.

Turkulaisuuden lisäksi Janne tunnetaan työkavereiden kesken tilastotaidoistaan ja kesät talvet jatkuvasta pyöräilyharrastuksestaan. Myöskään minuutintarkoista kello kahden teehetkistään tämä Excel-velho ei luovu.

Miten päädyit JS:lle?

Opiskelin tradenomiksi Turun ammattikorkeakoulussa. Valmistumisen jälkeen muutin Helsinkiin ja aloitin saman tien työt JS:llä.

Millainen on työnkuvasi?

Vastaan projektien optimoinnista JS:n kehittämällä Optimizer-ohjelmalla. Kaikkien projektien kumppanilistat kulkevat minun kauttani. Optimoinnin avulla voimme varmistaa asiakkaille parempia listoja sekä lopputuotteena parempia esitteitä. Tarkkailen viikoittain myös myyntipuolen asiakkuuksia sekä varmistan että ne hoidetaan asianmukaisesti. Lisäksi olen mukana erilaisiin myynnin kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Minkälainen JS on työpaikkana?

JS:llä arvostetaan tiimityöskentelyä. Työkaverit puhaltavat yhteen hiileen koska yhdessä projekteissa on aina mukana noin 10 henkeä eri työvaiheissa. Parasta täällä onkin loistava tiimihenki, jossa kaikkia kannustetaan hyviin suorituksiin.

Kerro mielenkiintoisimmasta projektista missä olet ollut mukana

Kaikki projektit, joissa on lähdetty testaamaan uusia toimialoja tai teemoja ovat aina olleet kiinnostavia.

Erityiskykysi

Muistan suurimman osan toimiston referensseistä ulkoa. Työkaverit ovat jo oppineet hyödyntämään tätä.

Kerro jotain itsestäsi mitä kukaan ei tiedä

Kuuntelen paljon The Smiths:iä.

Kenen henkilöprofiilin haluaisit seuraavaksi lukea?

Projektikonsulttien tukkajumala Jarnon.

 

Takaisin