Kuntaviestintä vaatii osaavia ammattilaisia

Sote-uudistus on mutkikas ja vaikuttaa monen kuntalaisen elämään, joten siitä on tärkeää viestiä niin, että jokainen ymmärtää

Tällä hetkellä varmasti moni kuntalainen pyörittelee mielessään ajatusta, miten tuleva Sote-uudistus vaikuttaa arkipäivän terveyspalveluihin.  Muutos on yksi tämän hetken tärkeimmistä, mutta myös hankalimmista kuntia koskettavista rakenteellisista uudistuksista. Monimutkaisuudestaan huolimatta, muutoksesta viestiminen nousee avainasemaan.

Selkeä kommunikaatio antaa kuntalaisille tietoa muuttuvista palveluista. Siksi me JS Suomella toimimme linkkinä kunnan ja asukkaiden välillä, ja autamme kuntia kertomaan kuntalaisiin vaikuttavista muutoksista. Avoimuuden ja kuntalaisten osallistumisen kannalta on tärkeää, että tieto on helposti saatavilla.

Kuntayhteistyö ei ole meille uutta, sillä vuosien saatossa lähes 230 kuntaa ovat viestineet kanssamme palveluistaan ja tuoneet ne lähemmäs kunnan asukkaita. Olemme kuntien ykköstoimija esite- sekä opasratkaisuissa ja odotamme innolla mitä vuosi 2017 tuo tullessaan. Haluamme olla vahvasti esillä kunnallisen puolen julkaisuissa myös jatkossa.

 

Takaisin