JS World Media - uuden verkkoteknologian edelläkävijä

Vahvistaaksemme ja kehittääksemme IT-kehitysosastomme valmiuksia, IT-tiimimme osallistui tämän vuotiseen NDC:n ohjelmistokehittäjien konferenssiin Lontoossa.

Pyrimme aina tuottamaan parhaat online-ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Niinpä tammikuussa 2017 JS World Median IT-kehitysosasto osallistui NDC:n ohjelmistokehittäjien konferenssiin Lontoossa. NDC on lyhenne sanoista "Norwegian Developers Conference", mutta vuosien saatossa tapahtuma on kasvattanut suosiotaan niin laajasti, että nykyisin konferenssin tapahtumapaikkana toimivat Lontoon ja Sydneyn kaltaiset suurkaupungit.

Konferenssin kahtena ensimmäisenä päivänä kehittäjämme osallistuivat erilaisiin työpajoihin. Heidät jaettiin kahteen eri ryhmään, jotta he tutustuisivat viimeisimpiin ohjelmistoteknologioihin ja vahvistaisivat omaa ymmärrystään automaatiosta ja omasta pilvialustastamme. Loppuviikko kului tilaisuuksissa, joissa keskityttiin teemoihin kuten virheenkorjaukset, tietokannat, suoritus ja koneoppiminen.

NDC:hen osallistumisen seurauksena IT-tiimimme on valmiina valloittamaan uusia verkkoteknologioita, vahvistamaan omia ohjelmointitaitojaan sekä uusien teknologioiden käyttöä, joista varmasti jokainen meistä tulee hyötymään lähitulevaisuudessa.

Odotamme innolla, että pääsemme viemään asiakkaamme seuraavalle online-tasolle!

 

Takaisin