JS Suomi palkittiin monikulttuurisesti menestyneenä yrityksenä

Monikulttuurisuus edistää kilpailukykyä

JS Suomi osallistui keväällä Helsingin seudun kauppakamarin, Keskuskauppakamarin ja työ- ja elinkeinoministeriön järjestämään kampanjaan, jonka tavoitteena oli tuoda esille kansainvälistyneitä ja monikulttuurisia yrityksiä. Osana kampanjaa järjestettiin Menestyvä monikulttuurinen yritys -kilpailu, johon osallistui 45 yritystä. Ilolla ja ylpeydellä julkistamme, että JS Suomi palkittiin keskisuurten yritysten (50-250 henkilöä työllistävä) kategoriassa 5.10. järjestetyssä gaalassa.

Kilpailu toteutettiin organisaatiokulttuurin avoimuutta mittaavan tutkimuksen avulla. Pääpaino oli yritysten henkilöstön vastauksilla. Tulosten analysoinnissa otettiin huomioon yrityksen toimiala, arvot optimaalisesta organisaatiokulttuurista, vastausaktiivisuus sekä painotettiin organisaatiokulttuurianalyysin avoimuutta ja monimuotoisuutta mittaavia tekijöitä. Taustakriteereinä käytettiin myös arvioita yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja tulevaisuusnäkymistä.

Gaalassa palkinnon vastaanotti JS Suomen maajohtaja Sam Govenius.

"Monikulttuurisuus on todella tärkeä osa yrityskulttuuriamme ja tärkeä osa yrityksenne kansainvälistymisstrategiaa. On suuri kunnia yrityksellemme ottaa vastaan tämä tunnustus.", Govenius kommentoi tunnustusta.

Illan aikana upeassa gaalassa kuultiin useita puheita ja live-musiikkia. Lisäksi yleisöä hemmoteltiin kolmen ruokalajin illallisella ja huikealla akrobaattiesityksellä.

JS Suomi kiittää palkinnosta. Jatkamme työtä työyhteisömme monikulttuurisen edistämisen ja kansainvälisyyden parissa!

 

Takaisin