JS osallistuu IT-alan suurimpaan konferenssiin San Franciscossa

Ei riitä, että on hyvä jossain. Pitää myös tietää, missä on oltava hyvä!

Build on erityisesti IT-kehittäjille suunnattu Microsoftin vuotuinen konferenssi. Buildin erikoisuutena on, että siinä keskitytään löytämään ja valitsemaan uusia teknologioita sen sijaan, että tyydyttäisiin vain parantamaan nykyisten teknologioiden osaamista.   

"Ainutlaatuista on niin ikään, että konferenssiin osallistuu juuri niitä samoja arkkitehtejä ja kehittäjiä, jotka ovat luoneet JS:n omien IT-kehittäjienkin päivittäin käyttämät työkalut. He ovat paikalla puhujina ja asiantuntijoina, joiden kanssa voimme verkostoitua. On erittäin arvokasta, että voimme esitellä omaa arkkitehtuuriamme alan asiantuntijoille ja saada heiltä juuri meidän tilanteeseemme sopivia neuvoja, mikä auttaa meitä hyödyntämään koko potentiaaliamme", IT Development Manager Tau Sick sanoo. 

Tau Sick jatkaa: "Osallistumalla Build 2016:een varmistamme, että olemme aina uuden teknologian edelläkävijöitä. Näin voimme tarjota sisäisen IT-järjestelmämme käyttäjille kaikkein parhaat ominaisuudet ja varmistaa, että asiakkaamme saavat maailmanlaajuisesti käyttöönsä ajanmukaisimmat tekniset ratkaisut."

 

Takaisin