JS Goes Whisky

Pimeä lokakuun ilta muuttui pirteämmäksi kun työntekijämme pääsivät tutustumaan viskien saloihin Whisky Brand Ambassador Jarkko Nikkasen johdolla.

JS Suomella työntekijät viihtyvät yhdessä myös vapaa-ajalla kalastuksen, crossfitin, mökkeilyn ja makkaranteon merkeissä. Tällä kertaa yhdessä rentouduttiin viskinmaistelun parissa.

Whisky Brand Ambassador Jarkko Nikkanen saapui toimistollemme toteuttamaan viskimaistelun, joka oli jo toinen JS:llä järjestetty. Toimistoltamme löytyy useampi aiheen tunteva, mutta opastuksesta hyötyivät varmasti sekä aloittelijat että kokeneemmat harrastajat. Nikkanen on tunnettu viskipersoona ja alan kirjailija, joten osaamista häneltä ainakin löytyy.

Tällä kertaa tutustuttiin skotlantilaisten viskien ohella uusiin tuttavuuksiin Irlannista ja Yhdysvalloista. Monipuolisesta setistä löytyi jokaiselle oma suosikki ja maistelun lomassa opittiin muun muassa miten Bourbonin valmistus eroaa mallasviskin valmistuksesta. Näillä tiedoilla tehdään varmasti vaikutus seuraavilla illalliskutsuilla.

 

Takaisin