Ilmoituskonsultti asiakkaan asialla

Ilmoituskonsulttimme Tanja auttaa asiakkaita löytämään juuri heille sopivan ilmoitusvaihtoehdon

Tanja on ollut talossa kohta kaksi vuotta. Vapaa-ajalla Tanja kiertelee koiriensa Rommyn ja Harryn kanssa näyttelyissä aina ulkomaita myöten. Molemmat koirat ovat Sileäkarvaisia Noutajia, Rommy on 2 ½ -vuotias ja Harry 4. Syksyisin koirat innostuvat sorsastamisesta.

Tanja viettää paljon aikaa mökillä ja hän rakastaa sisustamista. Omien sanojensa mukaan hän on oikea himosisustaja ja onkin sisustanut suomalaisia koteja jo pitkään. Jos Tanjalla olisi enemmän aikaa, hän haluaisi jatkaa rakkaan harrastuksensa golfin harrastamista, jonka aloitti 18-vuotiaana.

Miten päädyit JS:lle?

Olin kotona koiranpentuvapaalla 6 kuukautta ja mielestäni oli hyvä aika päästä takaisin työelämään. JS Suomesta kuulin rekrytointifirman kautta ja työ kuulosti tosi mielenkiintoiselta. Päädyin hakemaan paikkaa ja lopputuloksen tiedättekin.

Millainen on työnkuvasi?

Työni alkaa esiteprojektin saapuessa ilmoitusmyyntiin. Käymme esiteasiakkaan kanssa yhdessä projektin vaiheet läpi, jonka jälkeen tarjoan asiakkaan valitsemille yhteistyökumppaneille näkyvyyttä esitteessä. Tämän jälkeen siirrän esitteen myynnistä tuotannon puolelle. Pyrin aina siihen, että jokainen projekti siirtyy minulta tuotantoon hyvissä ajoin.

Minkälainen JS on työpaikkana?

Nuorekas ja dynaaminen. Päätöksien teko on nopeatempoista. Ja mikä tärkeimpänä, joustavuus.

Kerro hienoimmasta kokemuksestasi JS:llä

Projektit, jotka eivät millään meinaa toteutua ja teet niiden kanssa jumalattoman duunin, joka sitten palkitaan. On palkitsevaa nähdä kuinka projekti, jonka eteen on tehnyt paljon töitä, onnistuu  - se on työn voitto. Tykkään myös ihan mielettömästi siitä, että saan asiakkaan huomaamaan ison ilmoituksen edut.

Erityiskykysi

Nähdä ja tuntea asioita.

Kerro jotain itsestäsi mitä kukaan ei tiedä

Olen asunut 2 vuotta Denverissä ja niinä vuosina Kalliovuoret tuli tutuiksi laskettelun merkeissä.

Kenen henkilöprofiilin haluaisit seuraavaksi lukea?

Projektikonsulttimme Samin.

 

Takaisin