Executive assistant pitää toimiston langat käsissään

Maajohtajan lähimpänä alaisena Emmi näkee koko toimiston arjen.

JS Suomella johdon assistenttina toista vuotta työskentelevä Emmi on sopivan yllytyshullu urheiluharrastaja, jonka ympäripuhuminen esimerkiksi 16 kilometrin polkujuoksulenkille ei vaadi paljon. Tällä hetkellä monipuolisesti urheilua harrastavan naisen intohimona on crossfit. Lapsena hän haaveili eläinlääkärin ja poliisin ammateista, ja hieman vanhempana myös armeijan käyminen houkutti.

Miten päädyit JS:lle?

Työskentelin aiemmin rakennusalalla. Siellä tuli vastaan aika, jolloin aloin tarvita uusia haasteita. Törmäsin mielenkiintoiseen työpaikkailmoitukseen, jossa haettiin executive assistantia JS Suomelle. Siitä on nyt puolitoista vuotta. En omaa aiempaa JS-taustaa, ja uskon sen osaltaan toimivan etuna roolissani.

Millainen on työnkuvasi?

Työni koostuu pitkälti erilaisista palavereista, toimiston yleisten kokousten ja maajohtajamme Samin menojen aikatauluttamisesta. Teen monenlaista koordinointia ja raportointia sekä maajohtajalle että Tanskan pääkonttoriin.

Minkälainen JS on työpaikkana?

Toimistomme on nuorekas, nopeasti tilanteisiin mukautuva ja tunnelmaltaan välitön. Olemme yhdessä suuressa tilassa, jossa kaikki oppivat tuntemaan toisensa. Kaikki ovat mukana jokapäiväisessä työssäni ja se on positiivista. Koska kaikkea ei voi ennakoida, koskaan ei voi tietää, millaisia haasteita seuraava viikko tarjoaa, ja se tuo mukavaa vaihtelua.

Kerro hienoimmasta kokemuksestasi JS:llä?

Työntekijöiden kesken on erittäin hyvä henki, ja kaikki yhdessä tekeminen, kuten tapahtumat ja juhlat, ovat mieleenpainuvia. Yksittäiset värikkäät persoonat ja huvitoimikunnan hienot ideat ovat jättäneet hauskoja muistoja. Projekteista jäävät mieleen ne, joissa on sisällöllisesti ollut jotakin uutta. On mielenkiintoista seurata, miten ne otetaan vastaan.

Erityiskykysi?

Organisointikykyni. Tässä ammatissa on hyötyä tietystä perfektionismista.

Kerro jotain itsestäsi mitä kukaan ei tiedä.

Olen asunut Espanjassa ja puhun sujuvaa espanjaa. Pidän lattarimusiikista. Jos saa toivoa kappaleita, pyydän usein reggaetonia.

Kenen henkilöprofiilin haluaisit seuraavaksi lukea?

Pitkän JS-historian omaavan henkilöstöpäällikkömme Katjan profiilin.

 

Takaisin