Ajankäyttö haltuun

JS Suomella treenataan viikoittain työhön liittyviä asioita, kerätään vinkkejä omaan työntekoon –hauskanpitoa unohtamatta!

Viikoittaisilla treeneillä haluamme osallistaa työtekijöitä ja jakaa työssä oppimiamme asioita yhdessä tekemällä ja keskustelemalla. Olemme havainneet tämän hyväksi keinoksi ottaa oppia kokeneemmilta kollegoiltamme ja hyödyntää heidän kokemustaan. Samalla tutustumme kokonaan uusiin aiheisiin teoriaesitysten ja ryhmätehtävien avulla sekä pääsemme yhdessä miettimään, miten hyödyntää opittua omassa työssämme.

Viime viikon treenin aiheena oli ajankäyttö. Harjoituksissa työntekijöiden tuli miettiä tulevan viikon tehtävälistaansa ja järjestää tehtävät asiat tärkeyden ja kiireellisyyden mukaan. Kyseessä oli aihealue, jonka saralla varmasti jokainen voi parantaa, työtehtävästä riippumatta. Oppi uppoaa paremmin, kun pistää itsensä samalla likoon esitysten ja näytelmien avulla. Perjantain treenissä Aleksi näytti mallia, kuinka paremmalla ajankäytöllä myös epäjärjestelmällinen työpiste muuttui helpommin hallittavaksi. Katsotaan, pysyykö näillä ohjeilla työpiste järjestyksessä ja ajankäyttö hallinnassa!

 

Takaisin